Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

H Brown Hotels ανοίγει τρία ξενοδοχεία στην Ομόνοια

H ισραηλινή αλυσίδα Brown Hotels, η οποία διαθέτει boutique ξενοδοχεία στο Τελ Αβίβ, στην Ιερουσαλήμ και στην πόλη Trogir στις Δαλματικές ακτές της Κροατίας, που όπως έχει ανακοινώσει θα λειτουργήσει από φέτος ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, ανοίγει και τρία ξενοδοχεία στην Ομόνοια.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

1. La Mirage

Όπως έχει γίνει γνωστό τους τελευταίους μήνες, η Brown υπομίσθωσε το κλειστό από το 2008, 208 δωματίων La Mirage Hotel στην Ομόνοια, το οποίο νοίκιασε το 2017 ο επιχειρηματίας Στέλιος Ιωαννίδης από το Μετοχικό Ταμείο Αεροπορίας.

 

2. Grecotel Acropol

H Brown είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο ξενοδοχειακός όμιλος από το εξωτερικό που όπως γράψαμε πριν από λίγες ημέρες (δείτε ΕΔΩ) νοίκιασε το κλειστό εδώ και αρκετά χρόνια ξενοδοχείο Acropol που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 1, στην πλατεία Ομόνοιας.

Το ξενοδοχείο λειτουργούσε για πολλά χρόνια ως «King Minos». Από τον Οκτώβριο του 1998 λειτούργησε ύστερα από ριζική ανακαίνιση ως το 4άστερο Athens Acropol με 167 δωμάτια από τη Grecotel. Το Acropol διέκοψε τη λειτουργία του τον Ιανουάριο του 2011.

 

3. Μετατροπή κτηρίου σε ξενοδοχείο δίπλα στην Ομόνοια

Σε ξενοδοχείο θα μετατραπεί από τη Brown σύμφωνα με πληροφορίες το πολυώροφο κτήριο (φωτογραφία) που βρίσκεται στη συμβολή του πεζόδρομου της «Μαρίκας Κοτοπούλη» με την οδό Βερανζέρου, ακριβώς απέναντι από το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, που μέχρι πριν από λίγους μήνες φιλοξενούσε για πολλά χρόνια γραφεία του ΚΚΕ.

Το κτήριο που εξαγόρασε η Brown, όπως φαίνεται από την εξωτερική του όψη, λειτουργούσε παλαιότερα ως ξενοδοχείο.

Διαβάστε ΕΔΩ τι γράψαμε πριν από λίγες ημέρες για το συγκεκριμένο κτήριο.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram