Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Η Briq Properties ΑΕΕΑΠ σχεδιάζει νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία

 

Κτήρια γραφείων, αποθηκευτικοί χώροι και ξενοδοχεία θα αποτελέσουν τους επόμενους επενδυτικούς στόχους της Briq Properties Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία (ΑΕΕΑΠ) του ομίλου Infoquest.

 

Για το σκοπό αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 50 εκατ. ευρώ.

Στο στόχαστρο της Briq Properties θα βρεθούν μεσαίου μεγέθους ξενοδοχεία σε τουριστικές κυρίως περιοχές, χωρίς να αποκλείεται επένδυση σε ξενοδοχεία στις μεγάλες πόλεις ή/και σε μεγαλύτερου μεγέθους ξενοδοχειακές μονάδες, εφόσον προσφέρουν ελκυστικές αποδόσεις.

Σήμερα η εταιρεία διαχειρίζεται 16 ακίνητα συνολικής αξίας 43 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η πιο πρόσφατη επενδυτική κίνηση της Briq Properties αφορά την απόκτηση, τον Απρίλιο, του ξενοδοχείου Mr & Mrs White στην Τήνο. Η επένδυση για το ακίνητο των 7.877 τ.μ. και των 60 δωματίων ανήλθε σε 2,96 εκατ. ευρώ. Το ξενοδοχείο μισθώνεται από τη HotelBrain, η οποία και το διαχειρίζεται.

 

Πηγή: Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ του Νίκου Ρουσάνογλου στο kathimerini.gr.


Σημείωση

H Briq Properties του ομίλου Quest Συμμετοχών, του Θεόδωρου Φέσσα, που είναι και πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), ανάμεσα στα 16 ακίνητα που διαθέτει είναι:

 

1. Το ξενοδοχείο Mr & Mrs White στην Πάρο
4άστερο ξενοδοχείο που βρίσκεται 800 μέτρα από το κέντρο της Νάουσας και ένα μόλις χιλιόμετρο από την κοντινότερη παραλία της περιοχής, διαθέτει 49 δωμάτια, δύο πισίνες, εστιατόριο, pool bar και είναι μισθωμένο στην εταιρεία HotelBrain Capital.

2. Το ξενοδοχείο Mr & Mrs White στην Τήνο
4άστερο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην περιοχή Άγιος Ιωάννης Πόρτο στη νότια πλευρά της Τήνου, 300 μέτρα από την ομώνυμη παραλία και έξι χιλιόμετρα από την πόλη της Τήνου, αποτελείται από τρία κτίρια με 60 δωμάτια, πισίνα, εστιατόριο/μπαρ, χώρο spa, parking και είναι μισθωμένο στην εταιρεία HotelBrain Capital.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post