Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Η BriQ Properties ολοκλήρωσε την εξαγορά του Mr & Mrs White Corfu Hotel

Η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. ανακοίνωσε ότι, σε εκτέλεση σχετικού συμβολαιογραφικού προσυμφώνου, ολοκλήρωσε στις 27 Φεβρουαρίου, την εξαγορά του τουριστικού καταλύματος «Mr & Mrs White Corfu».

Το «Mr & Mrs White Corfu» βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Κέρκυρας, στην περιοχή της Αχαράβης πολύ κοντά στην ομώνυμη παραλία.

Αποτελείται από 38 δωμάτια και σουίτες συνολικής επιφάνειας 1.237 τ.μ. και ανακαινίσθηκε πλήρως το 2018.

Το συγκρότημα διαθέτει πισίνα και jacuzzi εμβαδού 157 τ.μ. και είναι κτισμένο σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 13.876 τ.μ.

Το συμφωνηθέν συνολικό τίμημα για την απόκτηση του ακινήτου και του ξενοδοχειακού εξοπλισμού ανέρχεται σε 3.000.000 ευρώ.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Η εταιρεία υπέγραψε μισθωτήριο για το εν λόγω ακίνητο με την Hotel Keys Μ.Α.Ε., θυγατρική της HotelBrain Α.Ε. επεκτείνοντας τη συνεργασία της με τη γνωστή εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων.

Η εν λόγω επένδυση χρηματοδοτήθηκε από τα κεφάλαια της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, τα οποία ήταν συνολικού ποσού 48,4 εκατ. εξαιρουμένων των εξόδων της αύξησης, εκ των οποίων έχει ήδη επενδυθεί συνολικό ποσό 16,8 εκατ. ευρώ για την εξαγορά οκτώ ακινήτων.

H Άννα Αποστολίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της BriQ Properties, δήλωσε ότι «μετά την επένδυση στα Mr & Mrs White Paros και Mr & Mrs White Tinos, η εταιρεία μας ολοκληρώνει σήμερα την αγορά του τρίτου τουριστικού ακινήτου της πετυχημένης αλυσίδας, το Mr & Mrs White Corfu. Συνεχίζουμε έτσι δυναμικά την υλοποίηση της επενδυτικής μας πολιτικής προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό μας τουριστικά ακίνητα σε δημοφιλείς και ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media