Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Η BriQ Properties εξαγοράζει το Mr & Mrs White Corfu Hotel

Η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. ανακοίνωσε στις 11 Δεκεμβρίου ότι προέβη στην υπογραφή συμβολαιογραφικού προσυμφώνου για την εξαγορά του ξενοδοχείου Mr & Mrs White Corfu, το οποίο βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Κέρκυρας, στην περιοχή της Αχαράβης και απέχει 600 μ. από την ομώνυμη παραλία.

Το συγκρότημα, που κατασκευάστηκε σε έκταση περίπου 14 στρ. και ανακαινίσθηκε πλήρως το 2018, διαθέτει 38 δωμάτια και σουίτες, πισίνα εμβαδού 150 τ.μ., jacuzzi και γήπεδο τένις.

Το Mr & Mrs White Corfu θα είναι το τρίτο ξενοδοχείο της αλυσίδας boutique hotels Mr & Mrs White που αποκτά η BriQ Properties, μετά τα Mr & Mrs White, Πάρος και Mr & Mrs White, Τήνος, που είναι μισθωμένα στη HotelBrain.

Το συμφωνηθέν συνολικό τίμημα για την απόκτηση του ξενοδοχείου ανέρχεται σε 3.000.000 ευρώ.

Η υπογραφή του οριστικού συμβολαίου για την απόκτηση του ανωτέρω ακινήτου που αναμένεται να λάβει χώρα στις αρχές του 2020 τελεί υπό την αίρεση νομικού και τεχνικού ελέγχου καθώς και εκτίμησης του ακινήτου.

Κατά την ημερομηνία υπογραφής του οριστικού συμβολαίου, η εταιρεία θα εκμισθώσει το ακίνητο στην Hotel Keys Μονοπρόσωπη Α.Ε., θυγατρική της HotelBrain.

RevitUp – Digital & Revenue Management

H Άννα Αποστολίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της BriQ Properties, δήλωσε ότι:

«Η αγορά του Mr & Mrs White Corfu ενισχύει το χαρτοφυλάκιο boutique hotels της εταιρείας μας και είναι στα πλαίσια της στρατηγικής μας να επενδύουμε σε τουριστικά ακίνητα υψηλής εισοδηματικής απόδοσης που παρουσιάζουν και δυνατότητα υπεραξίας. Επιπλέον, είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την καταξιωμένη στο χώρο εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, HotelBrain Α.Ε.».

Να σημειωθεί ότι η Briq Properties ανήκει στην εταιρεία Quest Συμμετοχών, της οποίας ιδρυτής και βασικός μέτοχος είναι Θεόδωρος Φέσσας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media