Τετάρτη 22 Μαϊου 2024

BriQ Properties: Εξαγορά του ξενοδοχείου Mr & Mrs White Tinos που διαχειρίζεται η HotelBrain

Η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε το 4άστερο ξενοδοχείο Mr & Mrs White Tinos (φωτογραφίες), που βρίσκεται στην περιοχή Άγιος Ιωάννης Πόρτο στη νότια πλευρά της Τήνου, έναντι ποσού 2.960.000 ευρώ.

Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται 300 μέτρα από την ομώνυμη παραλία και έξι χιλιόμετρα από την πόλη της Τήνου, αποτελείται από τρία κτήρια κτισμένα σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 7.877 τ.μ. και διαθέτει 60 δωμάτια, μία πισίνα, εστιατόριο/μπαρ, χώρο spa και χώρο στάθμευσης.

Το ξενοδοχείο είναι μισθωμένο στην εταιρεία Hotel Brain Capital Α.Ε., θυγατρική της Hotel Brain Α.Ε.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της BriQ Properties, Άννα Αποστολίδου, δήλωσε σχετικά: «To Mr & Mrs White Tinos είναι το δεύτερο ξενοδοχείο που αποκτά η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. μετά την αγορά του Mr & Mrs White Paros που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2018. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συγκεκριμένη επένδυση με την οποία ενισχύεται η παρουσία μας στον κλάδο του hospitality αποκτώντας ένα ιστορικό ξενοδοχείο (πρώην Porto Tango) σε έναν ανερχόμενο τουριστικό προορισμό όπως είναι το νησί της Τήνου. Επίσης επεκτείνεται η στρατηγική συνεργασία μας με την καταξιωμένη στο χώρο εταιρεία εκμετάλλευσης ξενοδοχειακών μονάδων, Hotel Brain Α.Ε.».

 

Φωτογραφίες: www.mrandmrswhitetinos.com

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram