Η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. ανακοίνωσε χθες ότι εξαγόρασε το ξενοδοχείο Mr & Mrs White Paros.
To Mr & Mrs White Paros είναι ένα 4άστερο ξενοδοχείο, που βρίσκεται 800 μέτρα από το κέντρο του παραδοσιακού οικισμού της Νάουσας και ένα μόλις χιλιόμετρο από την κοντινότερη παραλία της περιοχής.
Το ξενοδοχείο, που διαθέτει 49 δωμάτια, δύο πισίνες, εστιατόριο, pool bar και lounge, είναι μισθωμένο στην εταιρεία HotelBrain Capital Α.Ε., θυγατρική της HotelBrain, η οποία είναι διεθνώς αναγνωρισμένη στον τομέα της εκμετάλλευσης ξενοδοχειακών μονάδων.
Το συνολικό τίμημα για την απόκτηση των εν λόγω ακινήτου και του ξενοδοχειακού εξοπλισμού του ανήλθε σε 3.500.000 ευρώ.
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, Άννα Αποστολίδου, δήλωσε σχετικά: «H συγκεκριμένη αγορά αποτελεί την πρώτη επένδυση της BriQ Properties στο χώρο του hospitality έναν τομέα ακινήτων στον οποίο επιθυμούμε να επενδύσουμε. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η συγκεκριμένη αγορά εντάσσεται στα πλαίσια μιας στρατηγικής συνεργασίας με την καταξιωμένη στο χώρο εταιρεία εκμετάλλευσης ξενοδοχειακών μονάδων, HotelBrain».
Φωτογραφία: www.facebook.com/MrandMrsWhiteParos