Πέμπτη 2 Μαϊου 2024

BRATSERA Hotel: Χρυσό βραβείο «Best Greek Historic Resort» στα Greek Hospitality Awards

«Μπρατσέρα» στη ναυτική ορολογία σημαίνει το πλοιάριο που μαζεύονταν για να ξαποστάσουν και να φάνε οι σφουγγαράδες στα μακρινά τους ταξίδια.

Καθόλου τυχαία, «Μπρατσέρα» είναι και το όνομα που έδωσε η αείμνηστη Χριστίνα Νεύρου στο παμπάλαιο σφουγγαράδικο της οικογένειας στην Ύδρα, όταν πριν από 25 χρόνια οραματίσθηκε να το μετατρέψει σε πρότυπο ξενοδοχείο.

Το όραμά της κλήθηκε να υλοποιήσει ο γνωστός αρχιτέκτονας – και σημερινός ιδιοκτήτης – Δημήτρης Παπαχαραλάμπους, για το οποίο έργο του βραβεύθηκε από την Europa Nostra.

Έκτοτε, οι νέοι ταλαντούχοι επαγγελματίες που στελεχώνουν το προσωπικό υπό το συντονισμό και την καθοδήγηση του Διευθυντή με πολυετή πείρα στο χώρο Αριστείδη Παυλίδη, σε συνδυασμό με όλες τις απαραίτητες τεχνικές αναβαθμίσεις που γίνονται συνεχώς ώστε οι προσφερόμενες υπηρεσίες να συνάδουν με τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, έχουν καθιερώσει το παραδοσιακό ξενοδοχείο σε ένα από τα πλέον ελκυστικά boutique καταλύματα της Ελλάδας και ιστορικό τοπωνύμιο της Ύδρας.

Αποτελείται από 25 παραδοσιακά δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα τα οποία είναι κτισμένα γύρω από ένα τεράστιο μαγευτικό κήπο και μια ειδυλλιακή πισίνα.

Διαθέτει εστιατόριο με θεματική κουζίνα, συνεδριακή αίθουσα και γυμναστήριο.

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, στο εμβληματικό ξενοδοχείο απονεμήθηκε χρυσό βραβείο από τον έγκριτο θεσμό GREEK HOSPITALITY AWARDS, ως «BEST GREEK HISTORIC RESORT».

 

Φωτογραφίες: O αρχιτέκτων – ιδιοκτήτης του Bratsera Δημήτριος Παπαχαραλάμπους και ο Διευθυντής Αριστείδης Παυλίδης στην τελετή απονομής του βραβείου.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Post Tags
Share Post