Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Σε boutique ξενοδοχείο μετατρέπεται κτήριο στο Κολωνάκι

Ως boutique ξενοδοχείο θα λειτουργήσει από τα στελέχη του ξενοδοχείου Τhe Modernist της Θεσσαλονίκης μέσα στο 2020, ύστερα από ανακατασκευή, το κτήριο (φωτογραφία) που μέχρι πριν από λίγα χρόνια φιλοξενούσε την καναδική πρεσβεία στην Αθήνα.

Πρόκειται για αυτοτελές, επταώροφο κτήριο, συνολικής επιφάνειας 1.629 τ.μ. το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ι. Γενναδίου 4 & Υψηλάντου στο Κολωνάκι (δίπλα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»), που αποτελείται από ισόγειο και έξι ορόφους με συνολική επιφάνεια 1.419 τ.μ. και από υπόγειο με επιφάνεια 210 τ.μ.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Το κτήριο στο Κολωνάκι έχει εξαγοραστεί από τη BriQ Properties ΑΕΕΑΠ, του ομίλου Quest Συμμετοχών, του Θεόδωρου Φέσσα, που είναι και πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Η διοίκηση της Briq Properties ΑΕΕΑΠ, με αφορμή την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, σχεδιάζει νέες εξαγορές κτηρίων και στο στόχαστρο θα βρεθούν κτήρια γραφείων, ακίνητα logistics και ξενοδοχεία 50 – 150 δωματίων.

 

Πηγές: www.banks.com.gr, www.briqproperties.gr, www.kathimerini.gr

Φωτογραφία: www.google.com/maps

Σημείωση eTravel News

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του boutique ξενοδοχείου The Modernist της Θεσσαλονίκης, έχει αναλάβει και τον τομέα της διαμονής του 4άστερου Ergon House, που λειτουργεί από τις αρχές του χρόνου στο κέντρο της Αθήνας (Μητροπόλεως 23, πολύ κοντά στην πλατεία Συντάγματος).

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media