Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Boutique Ξενοδοχεία και Luxury Apartments στα Hotel Design Awards 2018

 

Τα Hotel Design Awards, ξεκίνησαν ως μια παράλληλη εκδήλωση του 100% Hotel Show και σε λίγα μόλις χρόνια κατάφεραν να αποτελούν το σημαντικότερο θεσμό για το Ελληνικό Ξενοδοχειακό Design. Ειδικά τη φετινή χρονιά, οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με την ομάδα του 100% Hotel Show να ετοιμάζει ήδη την ξεχωριστή τελετή απονομής.

Χαρακτηριστικό των συμμετοχών αυτής της χρονιάς, είναι τόσο το υψηλό τους επίπεδο όσο και ο προηγμένος τους χαρακτήρας, γεγονός που υπογραμμίζει την υποδειγματική προσέγγιση του Ξενοδοχειακού Design από τους Έλληνες Αρχιτέκτονες. Επίσης, οι συμμετοχές παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής διασπορά, αφού συμμετέχουν ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα.

Λόγω της υψηλής συμμετοχής και της αυξημένης, πλέον, ποικιλομορφίας, εισάγονται στο θεσμό δύο νέες κατηγορίες: το “Boutique Style Hotel” και τα “Luxury Apartments”, κατηγορίες που συνάδουν, άλλωστε, και με την εξέλιξη του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Προϊόντος.

 

Οι δύο νέες κατηγορίες: Boutique Style Hotel & Luxury Apartments

 

 

Ένας σύγχρονος θεσμός όπως τα Hotel Design Awards, δεν θα μπορούσε να μην ακολουθεί τις εξελίξεις της αγοράς και να προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες. Σε συνδυασμό με την εξέλιξη του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Προϊόντος αλλά και λόγω της μεγάλης συμμετοχής στο διαγωνισμό, τα Hotel Design Awards παρουσιάζουν δύο νέες κατηγορίες:

 

Boutique Style Hotel
Τα Boutique Ξενοδοχεία αποτελούν σημαντικό κομμάτι της Ελληνικής Ξενοδοχειακής Αγοράς, αλλά και βασικό μέρος των επισκεπτών του 100% Hotel Show. Αξιολογώντας τις αυξημένες δηλώσεις συμμετοχής από boutique ξενοδοχεία στα Hotel Design Awards, η διοργάνωση ανακοινώνει τη νέα βασική κατηγορία “Καλύτερο Boutique Style Hotel”, με στόχο την ανάδειξη των πιο εμπνευσμένων Boutique καταλυμάτων.

 

Luxury Apartments
Με τα πολυτελή διαμερίσματα να αποτελούν, πλέον, έναν από τους δυναμικότερα ανερχόμενους τύπους καταλυμάτων και με τα Ελληνικά Αρχιτεκτονικά Γραφεία να παρουσιάζουν ήδη αξιοσημείωτες δουλειές στο συγκεκριμένο τομέα, τα Hotel Design Awards εισάγουν την κατηγορία “Καλύτερο Luxury Apartment”. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι εκτός από το Design των διαμερισμάτων, θα αξιολογείται και η λειτουργικότητά τους ως προς τον short stay ταξιδιώτη που έχει συγκεκριμένες ανάγκες, αλλά και το λειτουργικό operation ως τουριστικό προϊόν.

 

Οι πρώτες πληροφορίες για την Τελετή Απονομής

 

 

Με την τελετή απονομής των Hotel Design Awards να αποτελεί το βασικό event στο Opening Day του 100% Hotel Show, η διοργάνωση σχεδιάζει ήδη ένα από τα δυναμικότερα events των τελευταίων ετών για τον Ξενοδοχειακό & Design κλάδο. Για πρώτη φορά, η τελετή θα συνδυαστεί με special guests που θα «ξεκλειδώσουν» τα νέα trends του ξενοδοχειακού Design σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ το event θα μεταδοθεί live μέσω των social media της διοργάνωσης, καθώς και από άλλα μέσα – έκπληξη. Μετά την ολοκλήρωση της απονομής, θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο VIP Opening Party με special acts, στο κεντρικό lounge του 100% Hotel Show.

 

Η νέα ημερομηνία υποβολής συμμετοχών
Καθώς το ενδιαφέρον των συμμετοχών είναι ιδιαίτερα υψηλό, η υποβολή αιτήσεων παίρνει νέα παράταση μέχρι 31/08/2018, προσκαλώντας Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες της Ελληνικής αγοράς να συμμετέχουν στη μεγαλύτερη γιορτή του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Design.

Post Tags
Share Post