Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Book On Cloud: Ανανεωμένη πλατφόρμα για ηλεκτρονικές κρατήσεις από το Επιμελητήριο Κυκλάδων

 

H διαδικτυακή πύλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, το www.e-kyklades.gr, το οποίο αποτελείται από την επιχειρηματική και την τουριστική πύλη και έχει διπλό ρόλο: αφενός να ενημερώνει τον Κυκλαδίτη επιχειρηματία για θέματα που τον αφορούν (επικαιρότητα, νομοθεσία, χρηματοδοτικά προγράμματα κ.ά.) και αφετέρου να παρέχει έγκυρη και συνολική πληροφόρηση στον ταξιδιώτη (δείτε ΕΔΩ).

Φέτος, το Επιμελητήριο παρουσιάζει την ανανεωμένη έκδοση της πλατφόρμας ηλεκτρονικών κρατήσεων «Book On Cloud» που απευθύνεται στους επιχειρηματίες του κλάδου της διαμονής.

Την περσινή χρονιά χρησιμοποιήθηκε δοκιμαστικά και μετά από ορισμένες λειτουργικές βελτιώσεις, η πλατφόρμα book on cloud έχει επανέλθει φέτος με νέες δυνατότητες για τον καταλυματία, όπως:

 

1. Channel management, δηλαδή κεντρική διαχείριση πολλών καναλιών (ιστοσελίδα καταλύματος, e-kyklades.gr, booking.com, Airbnb.com κ.ά.)

2. Interactive booking με δυνατότητα κράτησης κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη

3 Απομακρυσμένη πρόσβαση εφαρμογής διαχείρισης από κινητό ή tablet

4. Πλάνο παρακολούθησης και διαχείρισης των δωματίων ανεξάρτητα από τον τρόπο κράτησης (τηλεφωνική, μέσω email, μέσω e-kyklades.gr κ.ά.)

 

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να προβάλλει διεθνώς τις υπηρεσίες του και να διευκολύνει τους εν δυνάμει πελάτες παρέχοντάς τους ένα περιβάλλον άμεσης, εύκολης και ασφαλούς online κράτησης, αλλά και να διαχειρίζεται ο ίδιος με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ευκολία το σύνολο των κρατήσεων της επιχείρησής του.

Η πλατφόρμα «Book On Cloud» παρέχεται δωρεάν για τους πρώτους έξι μήνες χρήσης στα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, ενώ μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου η χρέωση είναι 3% επί των ετήσιων ακαθάριστων εσόδων που προκύπτουν από τις online κρατήσεις μέσω της πλατφόρμας.

 

Πηγή: www.atlantea.news