Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Blue Bottle Hotels: Ανοίγει δύο ακόμη μονάδες στη Θεσσαλονίκη

Η αλυσίδα boutique ξενοδοχείων Blue Bottle, της «Thessaloniki Hotel IKE», ετοιμάζει δύο ακόμη μονάδες το Blue Bottle Suites και το Blue Bottle Hostel στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το διαχειριστή της εταιρείας και γενικό γραμματέα της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Σωκράτη Κίρτσιο: «Η «Τhessaloniki Hotel IKE» με τα Blue Bottle, υλοποιεί ένα concept που συνδυάζει το hotel με το home, θέλοντας να δώσει υπηρεσίες ποιότητας στους πελάτες, αλλά και μια πιο χαλαρή και σπιτική ατμόσφαιρα. Με το Blue Bottle Suites (φωτορεαλιστική απεικόνιση) δημιουργούμε στο Μέγαρο Φόρογλου, στη συμβολή των οδών Ίωνος Δραγούμη με Φιλίππου, άνετους χώρους φιλοξενίας, 21 σουίτες εμβαδού από 30 μέχρι και 48 τετραγωνικά μέτρα. Το κτήριο έχει κάλυψη 1.100 τ.μ. σε τρεις ορόφους και στο ισόγειο θα δημιουργηθεί η αίθουσα πρωινού και δραστηριοτήτων.

Το Blue Bottle Suites θα είναι πιο high tech και σαν apartments και θα ανήκει στην κατηγορία των 4 κλειδιών. Ελπίζουμε, αφού πάρουμε και την οικοδομική άδεια, ότι τα συνεργεία θα μπορέσουν να αρχίσουν εργασίες μέσα στον Ιούνιο, ώστε να είναι έτοιμο προς το καλοκαίρι του 2020. H επένδυση έχει προϋπολογιστεί κοντά στα 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ τμήμα των εργασιών έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ».

Παράλληλα, η «Thessaloniki Hotel IKE», θα εντάξει στην αλυσίδα και ένα ξενώνα, το Βlue Bottle Hostel, για τη δημιουργία του οποίου θα επενδυθούν περίπου 700.000 ευρώ, σε διατηρητέο κτήριο που θα νοικιάσει αυτές τις ημέρες για 30 χρόνια στο κέντρο της πόλης. Στον ξενώνα θα δημιουργηθούν περίπου 30 δωμάτια, που θα παρέχει φιλοξενία με στάνταρτς ξενοδοχείου και θα απευθύνεται στους νέους που επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη.

 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ της Άννης Καρολίδου στο grtimes.gr.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Post Tags
Share Post
Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας