Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Banyan Tree Varko Bay Resort: Προχωρούν οι εγκρίσεις για το 5άστερο της Accor απέναντι από τη Λευκάδα

Από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων εγκρίθηκε η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Α΄ κύκλος), του επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης «RND INVESTMENTS GREECE MΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ IKE» με διακριτικό τίτλο «RND INVESTMENTS GREECE», που αναφέρεται στη δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου δυναμικότητας 43 δωματίων/129 κλινών, στη θέση Βαρκό της Δημοτικής Ενότητας Παλαίρου, του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας της Αιτωλοακαρνανίας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Πρόκειται για το Banyan Tree Varko Bay Resort (φωτορεαλιστική απεικόνιση), το οποίο θα διαχειρίζεται η αλυσίδα ξενοδοχείων Banyan Tree του μεγάλου γαλλικού ομίλου Accor, που η ολλανδικών συμφερόντων «RND Investments Greece Μονοπρόσωπη ΙΚΕ», σχεδιάζει σε μια χερσόνησο 182 στρεμμάτων, στην περιοχή Βαρκό Πογωνιάς, απέναντι από τη Λευκάδα και πολύ κοντά στη δημοφιλή παραλία Βαθυαβάλι της Αιτωλοακαρνανίας.

Το resort, που σχεδιάζεται να λειτουργήσει από το 2025, θα διαθέτει bungalows σουίτες και βίλες, επώνυμες κατοικίες (branded residences), spa and wellness centre, εστιατόρια και μαρίνα για yachts και κότερα.

 

Διαβάστε τι γράψαμε για το Banyan Tree Varko Bay Resort στις 19 Ιανουαρίου 2022, ΕΔΩ.