Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Bahar: Νέο boutique ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το Bahar είναι ένα νέο εντυπωσιακό boutique ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην πλατεία Εμπορίου στα Άνω Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, σε απόσταση 500 μέτρων από την πλατεία Αριστοτέλους.

Το κτήριο που στεγάζεται το Bahar Boutique Hotel κατασκευάστηκε μεταξύ 1926 – 1931 και έως το 2008 στέγασε εμπορικά καταστήματα και επιχειρήσεις.

Το 2008 εξαγοράστηκε από την οικογένεια Χρηστάκη και ανακαινίστηκε πλήρως με σεβασμό στην ιστορία του και στα ιδιαίτερα διακοσμητικά και αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του, καθώς πρόκειται για διατηρητέο κτήριο.

Το Bahar Boutique Hotel με 16 μοντέρνα διακοσμημένα δωμάτια (classic rooms, superior rooms, deluxe rooms, executive rooms) και αίθουσα πρωινού, εκπληρώνει στο ακέραιο τις απαιτήσεις κάθε επισκέπτη, προσφέροντας πολυτελή διαμονή στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Η αρμονική ισορροπία μεταξύ της αρχιτεκτονικής του 20ου αιώνα και του σύγχρονου εσωτερικού χώρου, αποτελεί τη βάση της κομψότητας του Bahar Boutique Hotel.

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι ιδανική για όσους επισκέπτονται την πόλη για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για αναψυχή.

 

 

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για το Bahar Boutique Hotel.