Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Αυξήθηκε το ενδιαφέρον για διακοπές στο Καστελόριζο

Παρά το γεγονός ότι τις ημέρες της «έντασης» με την Τουρκία, οι ακυρώσεις κρατήσεων σε καταλύματα του Καστελόριζου διαδέχονταν η μία την άλλη, μετά την αποκλιμάκωση και την επαναφορά της καθημερινότητας στους γνώριμους ρυθμούς, το ενδιαφέρον Ελλήνων για διακοπές στο νησί έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, Στράτο Αμύγδαλο, τις τελευταίες ημέρες, τόσο μεμονωμένα άτομα όσο και διάφοροι σύλλογοι ανά την Ελλάδα έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για διακοπές στο Καστελόριζο, μεταξύ των οποίων και μέλη συλλόγου φωτογραφίας που εξέφρασαν την επιθυμία να επισκεφθούν το νησί και να φωτογραφίσουν τις ομορφιές του -αφιλοκερδώς- οι οποίες στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν για την προώθησή του.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Σύμφωνα με τον κ. Αμύγδαλο, η στήριξη που δέχεται τις τελευταίες ημέρες το νησί είναι πρωτοφανής, έπειτα από την τεράστια δοκιμασία της περασμένης εβδομάδας, γεγονός που έχει γεμίσει με αισιοδοξία και δύναμη τους λιγοστούς κατοίκους, αφού ο τουρισμός αποτελεί τη βασική πηγή εισροής χρημάτων.

 

Πηγή: www.dimokratiki.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media