Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Αύξηση 15% στους τουρίστες από τη Σερβία

H Spyrou Philoxenia και η περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχαν δυναμικά στη διεθνή τουριστική έκθεση της Σερβίας που πραγματοποιήθηκε στις 21 – 23 Φεβρουαρίου στο Βελιγράδι. Η έκθεση είναι μια από τις πιο σημαντικές διεθνείς τουριστικές εκδηλώσεις της Σερβίας με ιδιαίτερα σημαντική παρουσία των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων, ενισχύοντας την τουριστική προβολή της Ελλάδας στην αγορά της Σερβίας.

Ο απολογισμός της Sajam Turisma 2018 είναι αρκετά ενθαρρυντικός σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Γεώργιου Μιχάλη, Γενικού Διευθυντή της Spyrou Philoxenia, «Το 2018 αναμένεται να καταγράψει νέο ρεκόρ αφίξεων Σέρβων τουριστών στην Ελλάδα. Το 2017 οι καταγεγραμμένες αφίξεις Σέρβων στην Ελλάδα ξεπέρασαν τις 850.000, με αύξηση μεγαλύτερη του 15% σε σχέση με το 2016. Η ισχυρή αυτή δυναμική συνεχίζεται και το 2018, με αύξηση που επίσης ξεπερνά το 15%.

Η Δημοκρατία της Σερβίας έχοντας επιλέξει ένα ξεκάθαρα φιλοευρωπαϊκό προσανατολισμό βρίσκεται σε τροχιά σταθερής οικονομικής ανάπτυξης. Το ΑΕΠ της έχει ανέλθει στα 101.752 δισ. δολάρια (2016) και το κατά κεφαλήν ετήσιο εισόδημα στα 14.493 δολάρια. Η χώρα κατέχει υψηλή θέση στο Δείκτη Κοινωνικής Προόδου (45η) και οι κάτοικοί της ανέρχονται στα 7.176.000. Η Spyrou Philoxenia συμμετείχε και σε αυτήν τη Διεθνή Έκθεση εκπροσωπώντας 18 Ελληνικά καταλύματα, διατηρήθηκαν οι μακροχρόνιες συνεργασίες τους ενόσω υπογράφηκαν νέες συμφωνίες με κυριάρχους Σέρβους Tour Operators».

Η Spyrou Philoxenia, θυγατρική της «Spyrou Hotels» με 40 χρόνια διαρκούς παρουσίας στην ελληνική τουριστική αγορά, ειδικεύεται και εξυπηρετεί τον απαιτητικό σύγχρονο ταξιδιώτη που αναζητεί ελκυστικά ξενοδοχεία και υπηρεσίες πρώτης τάξεως. Τον ανήσυχο, ανεξάρτητο ξενοδόχο που επιδιώκει να βελτιώσει τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες του και να μεγιστοποιήσει την κερδοφορία με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων. Η  πολυετής εμπειρία εγγυάται στους συνεργάτες ξενοδόχους αποτελεσματική συμβουλευτική και ανάπτυξη, ενώ εξασφαλίζει προστιθεμένη αξία για τους φιλοξενούμενους στις συνεργαζόμενες μονάδες.

Post Tags
Share Post