Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Aυξάνονται οι πωλήσεις τουριστικών πακέτων για Ελλάδα από τους γερμανικούς tour operators

Αυξάνονται οι πωλήσεις τουριστικών πακέτων για προορισμούς της Ελλάδας από τους tour operators της Γερμανίας, διαπίστωσε το Γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) της Γερμανίας που συμμετείχε στις 7 Αυγούστου 2018 στο Roadshow του tour operator LMX Touristik με τίτλο «LMX Beach Party».

Πρόκειται για εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο LMX Touristik κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας με τίτλο «LMX Beach Party», στις οποίες συμμετέχουν συνεργαζόμενα και μη τουριστικά γραφεία, τα οποία έχουν την ευκαιρία σε χαλαρό καλοκαιρινό κλίμα να ενημερωθούν για επίκαιρα θέματα από τους συμμετέχοντες συνεργάτες του LMX Touristik.

Το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας συμμετείχε για πρώτη φορά, πιλοτικά, στo Roadshow της Φρανκφούρτης, εκπροσωπούμενο από την Προϊσταμένη του Γραφείου, Παρασκευή – Μαρία Στρούμπου, την Αρετή Πρίνου και τον Κωνσταντίνο Τάτση.

Εκπρόσωποι των συνολικά 125 παρευρισκόμενων τουριστικών Γραφείων ενημέρωσαν για τη σταθερή αυξητική πορεία των πωλήσεων τους για την Ελλάδα και προμηθεύτηκαν προωθητικό υλικό για διάφορους προορισμούς.

Σε εικοσάλεπτη συνέντευξη που παραχώρησε το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας, παρουσιάστηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, ενώ προσφέρθηκαν ως έπαθλο σε μίνι διαγωνισμό γνώσεων, αεροπορικά εισιτήρια για τη Λέσβο της συνεργαζόμενης αεροπορικής εταιρείας Germania, διαδρομής Ντίσελντορφ – Μυτιλήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας