Τετάρτη 22 Μαϊου 2024

Η Autohellas «Κορυφαία εταιρεία του κλάδου μίσθωσης και ενοικίασης αυτοκινήτων» στα «True Leaders Awards» της ΙCAP

Για 4η συνεχή χρονιά η Autohellas – Hertz βρίσκεται ανάμεσα στους 87 True Leaders της Ελλάδας, σύμφωνα με τη λίστα True Leaders 2019 της ICAP, που δημοσιεύεται για 10η συνεχή χρονιά υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Η εταιρεία αναδείχθηκε ως η κορυφαία επιχείρηση στον κλάδο μίσθωσης και ενοικίασης αυτοκινήτων και βρίσκεται ανάμεσα στις 87 εταιρείες που αναδείχθηκαν ως True Leaders, σε σύνολο 31.000 επιχειρήσεων που αξιολογήθηκαν για την πορεία και την απόδοσή τους, βάσει μετρήσιμων και αντικειμενικών κριτηρίων.

Η φετινή λίστα ανακοινώθηκε από την ICAP, σε μια συγκυρία που οι υψηλές επιχειρηματικές αντοχές και επιδόσεις έχουν ειδική σημασία.

Η διάκριση της Autohellas – Hertz, αποτυπώνει τόσο την επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα όσο και τη διαχρονική δέσμευσή της να επενδύει, να αναπτύσσεται, να καινοτομεί και να βρίσκεται δίπλα στην αγορά, τους πελάτες και συνεργάτες της και κυρίως στους εργαζομένους της.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο Δημήτρης Μαγγιώρος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Autohellas – Hertz δήλωσε σχετικά με αφορμή τη σημαντική διάκριση:

«Η Autohellas – Hertz είναι σήμερα μία ισχυρή και επιτυχημένη εταιρεία, ακόμη και εν μέσω των προκλήσεων που βιώνει τόσο η παγκόσμια κοινότητα, όσο και σημαντικοί κλάδοι όπως ο Τουρισμός. Με σταθερό προσανατολισμό στην καινοτομία, θέτουμε πάντα τον πελάτη στο επίκεντρο, αναπτύσσοντας προϊοντικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις των καταναλωτών και των συνεργατών μας, τόσο στην ελληνική, όσο και στη διεθνή αγορά. Πρωτίστως όμως, είμαστε πάντα δίπλα στους περισσότερους από 1.250 εργαζομένους μας, που αποτελούν τον πυρήνα της λειτουργίας μας από την πρώτη μέρα και κινητήριο δύναμη για να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να επενδύουμε, παράγοντας αξία για την οικονομία, την κοινωνία και τη χώρα μας. Αυτή είναι η δέσμευση της Autohellas – Hertz που αναγνωρίζεται ακόμη μία χρονιά από την ICAP».

Το 2019, η Autohellas – Hertz, κατέγραψε αύξηση 18,1% στον ενοποιημένο κύκλο εργασιών, ο οποίος ανήλθε σε 555,4 εκατ. ευρώ, έναντι 470,4 εκατ. ευρώ το 2018.

Κατά την ίδια περίοδο τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν στα 157,3 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 5,6%.

Αύξηση κατά 20,1% παρουσίασαν και τα ενοποιημένα κέρδη μετά από φόρους και ανήλθαν σε 46,6 εκατ. από 38,8 εκατ. το 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του 2019 επενδύθηκαν 169,9 εκατ. στην αγορά νέων οχημάτων, με το στόλο του Ομίλου να έχει σημειώσει αύξηση άνω των 3.000 αυτοκινήτων στις 31.12.2019, αγγίζοντας τα 48.300 αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα 35.600 στην Ελλάδα και τα υπόλοιπα 12.700 στις επτά χώρες του εξωτερικού, όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post