Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Autohellas Hertz: Νέο αποκλειστικό προνόμιο για την υπηρεσία Leasing

H Autohellas Hertz, παρουσίασε ένα νέο αποκλειστικό προνόμιο που «απογειώνει» την υπηρεσία Leasing.

Σε συνεργασία με την AEGEAN, προσφέρει σε όλα τα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus τρία μίλια εξαργύρωσης για κάθε 2 ευρώ που επενδύουν στο μηνιαίο μίσθωμα Leasing.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Τα μίλια εξαργυρώνονται στη μίσθωση του Leasing, χαρίζοντας «δωρεάν μήνες» στους πελάτες, καθώς και σε υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου της Autohellas Hertz, σε αεροπορικά εισιτήρια της AEGEAN, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα και υπηρεσίες του προγράμματος Miles+Bonus.

Το αποκλειστικό αυτό προνόμιο αποδίδεται στους πελάτες της Autohellas Hertz, που με τη νέα ψηφιακή εφαρμογή «Online Leasing Calculator» εξερευνούν οι ίδιοι τα σενάρια Leasing που ταιριάζουν στις ανάγκες τους.

Μέσα από το leaseitnow.hertz.gr oι πελάτες διαμορφώνουν εύκολα και γρήγορα την προσφορά τους, όπως ακριβώς τη θέλουν.

Με γνώμονα την ικανοποίηση των εξελισσόμενων αναγκών των πελατών τους, η Autohellas Hertz και η AEGEAN ενδυναμώνουν την στρατηγική τους συνεργασία με την ένταξη της υπηρεσίας Leasing στο πρόγραμμα Miles+Bonus.

Τώρα, η Autohellas Hertz διαφοροποιείται περισσότερο από ποτέ, αυξάνοντας σημαντικά την ανταποδοτική αξία της υπηρεσίας Leasing, ώστε να είναι… μίλια μπροστά.

Post Tags
Share Post