Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Αύξηση πωλήσεων Nana Beach

NANA-BEACH1

 

Αύξηση κατά 4,1% παρουσίασαν οι πωλήσεις του ομίλου επιχειρήσεων Καράτζη, ο οποίος έχει έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό, για το διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρυσι, ξεπερνώντας τα 60,1 εκατ. ευρώ.

Ο όμιλος δραστηριοποιείται, κυρίως, στην κατασκευή υλικών δικτύων. Σύμφωνα με τη διοίκηση του ομίλου, οι επιπτώσεις στις δραστηριότητες και στις ταμειακές ροές του από την τραπεζική αργία και τη συνεχιζόμενη επιβολή διαφόρων περιορισμών στη διακίνηση κεφαλαίων ήταν περιορισμένες, καθώς οι πωλήσεις του ομίλου αφορούν ως επί το πλείστον πωλήσεις στο εξωτερικό.

NANA-BEACH6

Πατήστε πάνω για να δείτε τις εγκαταστάσεις σε μεγέθυνση

Οι πωλήσεις του ομίλου για το πρώτο 9μηνο του 2015 από τη βιομηχανική και εμπορική δραστηριότητα αυξήθηκαν κατά 5,7% (43,75 εκατ. ευρώ) και από την ξενοδοχειακή δραστηριότητα κατά 4,4% (9,9 εκατ. ευρώ), ενώ από τα φωτοβολταϊκά μειώθηκαν κατά 8% (5 εκατ. ευρώ).

Ο όμιλος διαθέτει το 500 δωματίων 5άστερο Nana Beach Hotel στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, ενώ σχεδιάζει τη δημιουργία ενός ακόμα ξενοδοχείου πολυτελείας στην ίδια περιοχή.

Πηγές: www.kathimerini.gr, www.karatzis.gr