Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Η Attica Group ψηφίστηκε ως «Εταιρεία της χρονιάς για την επιβατηγό ναυτιλία»

Η Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS, ανακοίνωσε τη διάκρισή της ως «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑ» στα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία 2020 της Lloyd’s List τα οποία επιβραβεύουν τα επιτεύγματα της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής προέρχονται από όλους τους χώρους του κλάδου εκπροσωπώντας ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων της ναυτιλίας.

Η ανακοίνωση των νικητών πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά λόγω της πανδημίας του Covid-19, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020 σε μία εντυπωσιακή virtual τελετή.

Το βραβείο παρέλαβε ο CEO του Ομίλου Attica Σπύρος Πασχάλης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

H Attica Group διακρίθηκε για την επιτυχή αντιμετώπιση του υγειονομικού σκέλους της πανδημίας του κορονοϊού στα πλοία της μεταφέροντας πάνω από 2,4 εκατομμύρια επιβάτες από την έναρξη της πανδημίας, αποτέλεσμα ακούραστης προσπάθειας των πάνω από 2.000 εργαζομένων της σε στεριά και θάλασσα.

Η Bureau Veritas πιστοποίησε με το πιστοποιητικό SAFE Guard ότι σε κάθε ένα από τα πλοία της Attica Group λαμβάνονται ειδικά μέτρα και εφαρμόζονται διαδικασίες για την αντιμετώπιση βιολογικών κινδύνων που προέρχονται από τον COVID-19, με στόχο την προστασία της ανθρώπινης υγείας.

Η Attica Group επίσης διακρίθηκε για την αδιάλειπτη προσφορά υπηρεσιών σύνδεσης της ηπειρωτικής Ελλάδας με τη νησιωτική χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας εξασφαλίζοντας τη μεταφορά των μόνιμων κατοίκων και όλων των αναγκαίων αγαθών στα νησιά συμβάλλοντας έτσι στην εδαφική συνέχεια και την κοινωνική συνοχή της χώρας.

Τέλος, διακρίθηκε για την προσήλωση της στα ζητήματα βιωσιμότητας και στην έμφαση που δίνει στην κοινωνική προσφορά και την υπευθυνότητα.

Η Attica Group διαχειρίζεται στόλο 32 σύγχρονων πλοίων που λειτουργούν υπό τα brand names των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK και προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες θαλάσσιας μεταφοράς με καινοτόμα πλοία υψηλής αισθητικής.

Εξυπηρετεί 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (στις γραμμές Ελλάδας – Ιταλίας και μεταξύ Μαρόκου – Ισπανίας).

Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε τέσσερις χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως (στοιχεία 2019).

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post