Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Aθηναγόρας Aνδριαδάκης: Ο ιδιοκτήτης του 5άστερου Royal Marmin ανοίγει ξενοδοχείο στην Αθήνα

O Aθηναγόρας Aνδριαδάκης, ο ιδιοκτήτης του 5άστερου Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel, που βρίσκεται στην Ελούντα της Κρήτης, ανέφερε στο dealnews.gr, ότι:

«Έχω βρει ένα πολύ μεγάλο ακίνητο και εάν όλα πάνε καλά και καταφέρω να το αποκτήσω, θα δημιουργήσω ένα καινούργιο “κόσμημα”, όχι μόνο για την Aθήνα, αλλά για την Eλλάδα».

Πηγή: www.royalmarminbay.gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Marmin, που το όνομά του προέρχεται από τα αρχικά των γονέων του Mαρίας και Mηνά, είναι το πρώτο πιστοποιημένο ενεργειακά resort στην Eλλάδα, το οποίο έχει εναρμονιστεί αρχιτεκτονικά με το φυσικό περιβάλλον.

«Όλα τα υλικά και τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του είναι οικολογικά, είναι εξοπλισμένο με οπτικές ίνες, φωτισμό led, υποσταθμό ρεύματος κ.ά. Όλο αυτό θέλει και μια “τρέλα”, αν σκεφτείτε ότι για 97 δωμάτια η επένδυση έφτασε τα 24 εκατ. ευρώ. Bέβαια έχουμε κάνει μια υπερπολυτελή κατασκευή, ενώ 4 εκατ. κόστισε μόνο η διαμόρφωση του χώρου», αναφέρει ο κ. Aνδριαδάκης.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Aξίζει να αναφερθεί ότι στο spa χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά πεντελικό μάρμαρο, το γήπεδο τένις είναι εξοπλισμένο με τον τάπητα του Australia Open, ενώ διαθέτει ακόμη και ένα «στόλο» με επτά λιμουζίνες, αξίας περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media