Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Το Athens Marriott Hotel επέλεξε τις ξενοδοχειακές λύσεις Information Display της LG Electronics

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) συνεργάστηκε με το Athens Marriott Hotel, για τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση ξενοδοχειακών τηλεοράσεων LG IP Smart Pro: Centric στα δωμάτια, με στόχο να προσφέρουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία infotainment στους επισκέπτες των ξενοδοχείων, όπως επίσης και την εγκατάσταση συνεδριακών digital sign age λύσεων στους χώρους εκδηλώσεων για να διαθέτουν στους καλεσμένους αναβαθμισμένο οπτικοακουστικό περιεχόμενο υψηλής τεχνολογίας.

Πιο συγκεκριμένα, το επαγγελματικό τμήμα της LG ανέλαβε την προμήθεια 408 τηλεοράσεων 32, 49 και 55 ιντσών IP Smart Pro: Centric UHD και FHD των σειρών LX761H, UV761H και LV761H, καθώς και 65 ιντσών 4Κ Pro: Centric Smart Hotel TV (65UV761H) για τα δωμάτια και την Penthouse Suite του ξενοδοχείου. Οι συγκεκριμένες LG ξενοδοχειακές τηλεοράσεις υποστηρίζουν την ξενοδοχειακή πλατφόρμα Pro: Centric SMART προσφέροντας στους διαχειριστές των ξενοδοχείων ένα εύρος επιλογών, αναβαθμίζοντας παράλληλα την ποιότητα διαμονής των επισκεπτών.

Επιπλέον, στο roof garden του ξενοδοχείου, E&O Athens, τοποθετήθηκε σε οριζόντια διάταξη 86 ιντσών Large Scale Ultra HD επαγγελματική οθόνη (86UM3C), ενώ στους συνεδριακούς χώρους του ξενοδοχείου τοποθετήθηκαν digital sign age επαγγελματικές οθόνες 43, 32 και 22 ιντσών των σειρών SM5D-B και SM3B-B για την κάλυψη των αναγκών ενημέρωσης των συνέδρων. Ενώ, για τη διαχείριση του περιεχομένου εγκαταστάθηκε η LG Supersign CMS λύση που παρέχει ψηφιακή επεξεργασία των μέσων ενημέρωσης, προγραμματισμό, διανομή και δυνατότητες διαχείρισης.

Ο Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics, δήλωσε σχετικά: «H ηγετική θέση της LG στο χώρο των επαγγελματικών λύσεων και των εξειδικευμένων ξενοδοχειακών προϊόντων και υπηρεσιών επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά μέσω της συνεργασίας μας με το Athens Marriott Hotel. Η στενή συνεργασία με τον όμιλο στο έργο αυτό για τον ακριβή προσδιορισμό των αναγκών του πελάτη, συνετέλεσαν στην επιλογή λύσεων οι οποίες αντικατοπτρίζουν το υψηλών προδιαγραφών προφίλ του ξενοδοχείου. Tα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, όπως η εξαιρετική τεχνογνωσία των στελεχών του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions, το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης της ομάδας και των συνεργατών μας, αλλά και τα προηγμένα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τις LG ξενοδοχειακές λύσεις, την καθιστούν την πλέον αξιόπιστη επιλογή στον τουριστικό κλάδο».

Ο Γιώργος Κοκκάλας, Διευθυντής Αγορών της εταιρείας «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΧΑΝΔΡΗ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε.», ιδιοκτήτρια του Athens Marriott Hotel, δήλωσε σχετικά: «Η Αθήνα καλωσορίζει το Athens Marriott Hotel, το οποίο μετά από 10 μήνες εντατικής ανακαίνισης, επανασυστήνεται ως ένα ολοκαίνουργιο design ξενοδοχείο με υπερσύγχρονα δωμάτια και χώρους που διαθέτουν εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας. Για να το πετύχουμε αυτό εμπιστευτήκαμε την εμπειρία της LG και επιλέξαμε να προχωρήσουμε με την προμήθεια του σχετικού εξοπλισμού στο ξενοδοχείο μας από την LG Electronics αναβαθμίζοντας έτσι σημαντικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας».

Post Tags
Share Post