Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

INSIDERSΟι Athens Insiders είναι μια σχετικά νεοσύστατη εταιρεία που αποτελείται τέσσερις νέους ανθρώπους (Ανθία Βλασσοπούλου, Δάφνη Τραγάκη, Νάταλι Κόντου και Αλέξης Φρυδάς), που προσφέρουν εξατομικευμένες και βιωματικές εμπειρίες στους ταξιδιώτες από το εξωτερικό που επισκέπτονται την Ελλάδα.

Οι Athens Insiders δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν στους επισκέπτες της Ελλάδας αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες και να αλλάξουν τον τρόπο που οι άνθρωποι σχεδιάζουν και περνάνε τις διακοπές τους.

Σκοπός τους είναι να προσφέρουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να γνωρίσουν την αληθινή Ελλάδα και να φύγουν με τις καλύτερες αναμνήσεις.    

Οι Insiders δουλεύουν σε βάση tailor – made, οργανώνοντας προγράμματα «κομμένα και ραμμένα» στις ανάγκες κυρίως μικρών groups (μια ομάδα φίλων, μια οικογένεια, μια ομάδα που ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους, ή μια ομάδα ειδικού ενδιαφέροντος), ενώ οι υπηρεσίες που παρέχουν απευθύνονται σε ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν την Ελλάδα «εκ των έσω».

Περιπατητικές περιηγήσεις, μαθήματα μαγειρικής, γευσιγνωσία κρασιού ή τσίπουρου, σεμινάρια φωτογραφίας ή παρασκευής σαπουνιού και εκδρομές, είναι μερικές μόνο από τις γνήσιες και προπαντός γεμάτες φαντασία εμπειρίες που προσφέρουν οι Insiders. Εμπειρίες που οδηγούν στη δημιουργία ενός ποιοτικού τουριστικού προϊόντος που συνεπαίρνει, αυξάνοντας την αξία μιας επίσκεψης στην Ελλάδα.

Για να επιτύχουν αυτό το εγχείρημα, ανέπτυξαν μια σημαντική καινοτομία, μια διαδραστική ηλεκτρονική φόρμα που σχεδίασαν με σκοπό να λαμβάνουν τα ενδιαφέροντα και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε χρήστη. Με την ανάλυση αυτών των πληροφοριών, κάθε δραστηριότητα σχεδιάζεται αποκλειστικά για τα άτομα στα οποία απευθύνεται. Τα προγράμματα τους είναι ιδανικά για ανεξάρτητους ταξιδιώτες που εκτιμούν εξατομικευμένες υπηρεσίες και επιθυμούν να ανακαλύψουν τις πολλαπλές πτυχές της Ελλάδας με την παρέα ενός φιλικού και καταρτισμένου ντόπιου, αποφεύγοντας τα τουριστικά κλισέ. Όλα τα προγράμματα που δημιουργούνται είναι μοναδικά και μπορούν να προσαρμοστούν περαιτέρω.

Μέχρι στιγμής την υπηρεσία έχουν χρησιμοποιήσει ταξιδιώτες όλων των ηλικιών από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Βραζιλία την Αυστραλία και την Ινδία και έχουν όλοι «χαρίσει» στους Insiders εξαιρετικές κριτικές.

Η εταιρεία, από το Μάιο του 2013, είναι μέλος του egg. Το πρόγραμμα «egg – enter•grow•go» είναι μια πρωτοβουλία  Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης της Eurobank, την οποία σχεδίασε και υλοποιεί με το Corallia, με στόχο τη δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για την τόνωση της νεανικής καινοτομικής επιχειρηματικότητας.  

Λογότυπο: www.facebook.com/AthensInsiders

Περισσότερες πληροφορίες: http://athensinsiders.com/

Share Post