Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Athens Hilton: 10ήμερο ισπανικής γαστρονομίας στο εστιατόριο Βυζαντινό

Το ξενοδοχείο Hilton Αθηνών σε συνεργασία με την Foods and Wines from Spain (ICEX – Ισπανικό Ινστιτούτου Εξωτερικού Εμπορίου) διοργανώνουν ένα 10ήμερο ισπανικών γεύσεων στο εστιατόριο Βυζαντινό με τίτλο: «Η Ισπανία στο Πιάτο σας».

Από τις 7 έως τις 16 Ιουνίου 2019, το εστιατόριο Βυζαντινό θα «μεταμορφωθεί» σε ισπανικό tapas bar με έναν εντυπωσιακό μπουφέ που θα περιλαμβάνει παραδοσιακά ισπανικά πιάτα από τους βραβευμένους Ισπανούς Tapas Masters Álvaro Villasante and Ager Urigüen.

Ετοιμαστείτε για paella, gazpacho, tortilla de patata, pulpo a la gallega, croquetas de jamón, fabada asturiana, cocido madrileño, callos, patatas a la riojana, pisto, chorizo a la sidra, migas, gambas al ajillo αλλά και εξαιρετικά γλυκά όπως leche frita, crema catalana, goxua, tarta de Santiago, arroz con leche κλπ. Στη λίστα κρασιών, Rioja and Torres θα έχουν την τιμητική τους.

Την ώρα του δείπνου, το Βυζαντινό επιφυλάσσει εκπλήξεις στους επισκέπτες του, όπως χορευτές flamenco και live cooking.

«Επιθυμούμε να παρουσιάσουμε τα ισπανικά προϊόντα στην Ελλάδα και να αναδείξουμε την αξία τους στο ελληνικό κοινό», δήλωσε ο Εμπορικός και Οικονομικός Σύμβουλος της Ισπανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα Álvaro García-Rosales Sanz.

«Θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όσους δεν έχουν επισκεφτεί την Ισπανία και μια νοσταλγική εμπειρία για όσους έχουν ταξιδέψει στη χώρα μας», λέει ο Γαλικιανός Tapas Master Álvaro Villasante.

«Υπάρχει μια παροιμία στην Ισπανία που λέει ότι τα ψάρια κολυμπούν τρεις φορές: στο νερό, στο ελαιόλαδο και στο κρασί. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία της Ισπανίας, που θα αποτυπώσουμε στο μενού μας», ανέφερε ο Βάσκος Tapas Master Ager Urigüen.

 

«Η Ισπανία στο Πιάτο σας»
Εστιατόριο Βυζαντινό, Hilton Αθηνών, 7 – 16 Ιουνίου 2019
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για μεσημεριανό ή δείπνο: τηλ. 210 7281400

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram