Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

AS Resort: Νέο 5άστερο ξενοδοχείο στη Μύκονο

Από τη Γενική Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, εγκρίθηκε η υπαγωγή του επενδυτικού σχεδίου της «AS RESORT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Γ΄ κύκλος), που αναφέρεται στη δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου 47 δωματίων και σουιτών με 128 κλίνες στον Άγιο Στέφανο της Μυκόνου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Διαβάσαμε στο site του αρχιτεκτονικού γραφείου gnb, που έχει αναλάβει τη μελέτη του AS Resort, ότι το σύνολο του ξενοδοχειακού σγκροτήματος διαρθρώνεται σε τέσσερις ζώνες, ώστε όλα τα δωμάτια, οι σουίτες και οι κοινόχρηστοι χώροι να έχουν απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 47 δωμάτια και σουίτες τριών διαφορετικών τύπων, δύο από τις οποίες θα είναι προσβάσιμες από ΑΜΕΑ.

19 pool suites 29 τ.μ. η κάθε μία με ιδιωτική πισίνα στον υπαίθριο χώρο τους, 18 junior suites 26 τ.μ. η κάθε μία με πισίνα ή jacuzzi και 10 classic rooms 21 τ.μ. το κάθε ένα με ιδιωτικό jacuzzi.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο θα διαθέτει ένα κέντρο spa και ευεξίας, καθώς και γυμναστήριο και δύο κοινόχρηστες πισίνες, εστιατόριο με εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, υπόγειο parking 20 θέσεων κ.ά.

 

Φωτορεαλιστικές απεικονίσεις: www.gnb-architects.com

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media