Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Τα Aria Hotels επεκτείνονται στα Δωδεκάνησα με το μοναδικό Onar Patmos

Τα Aria Hotels, η αλυσίδα 53 boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών σε νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα που είναι θυγατρική εταιρεία του ομίλου Libra, επεκτείνουν την παρουσία τους και στα Δωδεκάνησα, παρέχοντας αυθεντικές εμπειρίες ελληνικής φιλοξενίας μέσα από το ξενοδοχείο Onar Patmos.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Οι επισκέπτες του Onar Patmos, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον κοσμοπολίτικο, αλλά ήρεμο χαρακτήρα, καθώς και τη μυστηριακή ατμόσφαιρα της Πάτμου, ενός από τα πιο ιδιαίτερα νησιά του Αιγαίου πελάγους.

Το Onar Patmos, μια μικρογραφία παραδοσιακής νησιωτικής γειτονιάς με έντονη την παρουσία της τοπικής αρχιτεκτονικής, εκτείνεται σε οκτώ στρέμματα κοντά στο γραφικό ψαροχώρι του Γροίκου και το βράχο της Καλικατσούς.

Αποτελείται από έξι ανεξάρτητες παραδοσιακές κατοικίες με ονόματα εμπνευσμένα από τις Νύμφες της ελληνικής μυθολογίας, τις θεότητες των νερών: Μέλια, Αμάλθεια, Βολίνα, Κασταλία, Νέδα, και Αόρα.

Το Onar Patmos αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες, παρέες φίλων και ζευγάρια που αναζητούν ξεχωριστές προσωπικές στιγμές και απλότητα σε συνδυασμό με την πολυτέλεια στις διακοπές τους.

Η Πάτμος, το «νησί της Αποκάλυψης», γνωστή για την -αναγνωρισμένη από την UNESCO- θρησκευτική της κληρονομιά, θεωρείται αγαπημένος προορισμός για διανοούμενους, καλλιτέχνες και επώνυμους τοποθετημένη ψηλά στη λίστα όσων αναζητούν την εσωτερική ηρεμία.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες του γραφικού αυτού νησιού έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές στιγμές επιλέγοντας θαλάσσιες δραστηριότητες, πεζοπορίες, εκδρομές στο νησί ή στα κοντινά νησάκια, περιηγήσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις.