Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Τα Aria Hotels ενισχύουν την παρουσία τους στην Κεφαλλονιά με τη Villa Felicity

Από τα Aria Hotels, την οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, ανακοινώθηκε ότι εντάσσουν στο χαρτοφυλάκιό τους τη Villa Felicity στην Κεφαλλονιά.

Η βίλα αναμένεται να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες την 1η Μαΐου του 2024, δίνοντάς τους την ευκαιρία να απολαύσουν το ξεχωριστό φυσικό περιβάλλον του νησιού και ταυτόχρονα να ζήσουν την απόλυτη πολυτέλεια και αυθεντική φιλοξενία μέσω των Aria Hotels.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η Villa Felicity βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα προνομιακή τοποθεσία, στο χωριό Σβορωνάτα, σε κοντινή απόσταση από τις παραλίες του νησιού και το Αργοστόλι.

Η βίλα εκτείνεται σε 350 τ.μ. και αποτελεί ιδανική επιλογή για πολυμελείς οικογένειες και παρέες φίλων, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει έως και οκτώ άτομα.

Αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια με ξεχωριστά μπάνια, ενώ περιλαμβάνει πολλαπλούς κοινόχρηστους χώρους όπως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό και γραφείο – βιβλιοθήκη.

Η ιδιαίτερης αισθητικής βίλα, που χαρακτηρίζεται για την προσεγμένη επίπλωση και διακόσμηση, δίνει στους επισκέπτες της την ευκαιρία να απολαύσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών επωφελούμενοι από deluxe παροχές όπως πισίνα, τζακούζι, χώρο για BBQ και εξωτερικό σαλόνι και τραπεζαρία.

Επιπλέον, οι επισκέπτες της Villa Felicity έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στον καταπράσινο κήπο έκτασης 750 τ.μ. που περιβάλλει τη βίλα, ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον της Κεφαλλονιάς.

Καθώς η Κεφαλλονιά αποτελεί έναν προορισμό που παρουσιάζει συνεχώς αυξανόμενο τουριστικό ενδιαφέρον, τα Aria Hotels συνεχίζουν να ενισχύουν την παρουσία τους στο νησί.

Το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels διευρύνεται συνεχώς με στρατηγικά επιλεγμένα καταλύματα σε νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας υψηλού επιπέδου εμπειρίες φιλοξενίας που απαντούν αποτελεσματικά στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη.