Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Aria Hotels: Το Aria Concept Store ένας μοναδικός χώρος τέχνης στα Χανιά

Έχοντας καταφέρει να μετατραπεί στον απόλυτο πόλο έλξης για κάθε φιλότεχνο επισκέπτη της Παλιάς Πόλης των Χανίων και έπειτα από την επιτυχημένη ομαδική έκθεση «Το Λιμάνι», το Aria Concept Store (Αγγέλου 7, Παλιό Λιμάνι, Χανιά) εγκαινίασε την Τετάρτη 1η Αυγούστου 2018 την ομαδική έκθεση με τίτλο «3 Σελήνες», υπό την επιμέλεια της ιστορικού τέχνης Μαρίας Μιγάδη, που είναι και σύμβουλος τέχνης της Aria Art Buzz, που ανήκει στον Όμιλο Libra.

Η ώρα έναρξης των εγκαινίων ήταν στις 8:30 μ.μ. και πολλοί επισκέπτες κατέκλυσαν το χώρο μέχρι τις 02:00 μ.μ. για να θαυμάσουν την έκθεση.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, που θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018, τρεις επιλεγμένοι καλλιτέχνες, οι εικαστικοί Αγλαΐα Περράκη και Σοφία-Μαρία Ξενάκη και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ηρώ Ξενάκη, παρουσιάζουν, με τον ιδιαίτερο και δυναμικό τους τρόπο, 17 ζωγραφικά έργα και 14 καλλιτεχνικά κοσμήματα υπό τη θεματική «3 Σελήνες».

Τρεις Σελήνες, τρεις γυναίκες, τρεις κύκλοι αίματος συνδεδεμένοι μεταξύ τους συνομιλούν και δημιουργούν. Με μέσο την τέχνη τους εκφράζονται και αλληλοεπιδρούν, προσπαθώντας να κατανοήσουν το νήμα που τους ενώνει.

Τα ζωγραφικά έργα και τα κοσμήματα, τα οποία εκτίθενται στο φιλόξενο χώρο του Aria Concept Store συνδιαλέγονται μεταξύ τους και συνθέτουν ένα άρτιο και συνάμα εκρηκτικό αποτέλεσμα!

Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά από τις 10.30 έως τις 00.00.

 

Aria Concept Store

Το Aria Concept Store είναι ένας μοναδικός χώρος τέχνης και υψηλής αισθητικής που λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με σκοπό την ανάδειξη του έργου σύγχρονων καλλιτεχνών από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό οι οποίοι αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση. Επενδύοντας στην ιδιαίτερη φυσιογνωμία της Κρήτης και σε συνεργασία με κορυφαία brands, όπως το κατάστημα ειδών Τέχνης του Μουσείου Μπενάκη και την εταιρεία Martix Fine Art Advisory Business, το Aria Concept Store αποτελεί συνέχεια του ανθρωποκεντρικού οράματος των Aria Hotels για βιώσιμη ανάπτυξη που σέβεται και παράλληλα προάγει τον πολιτισμό.

 

Σχετικά με την πρωτοβουλία Aria Art Buzz 

Η Αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία αποτελεί σημείο αναφοράς των Aria Hotels, με γνώμονα πάντοτε τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Οι επισκέπτες έχουν πλέον την ευκαιρία να θαυμάσουν έργα τέχνης καταξιωμένων και ανερχόμενων σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών στους κοινόχρηστους αλλά και στους ιδιωτικούς χώρους των τριών κατοικιών του Scalani Hills, που βρίσκονται στο κτήμα του Οινοποιείου Μπουτάρη στο Ηράκλειο, στο Alcanea Boutique Hotel στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων, στα boutique ξενοδοχεία και τις ανεξάρτητες κατοικίες στην Κίμωλο καθώς επίσης και στη Σαντορίνη.

 

Σχετικά με τα Aria Hotels
Τα Aria Hotels (ariahotels.gr) αποτελούν μια μικρή οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, που πρεσβεύουν με συνέπεια την απέριττη γοητεία της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας όλο το χρόνο. Σήμερα διαθέτουν ξενοδοχεία και αυτόνομες κατοικίες σε δέκα μοναδικούς προορισμούς στην Κρήτη (Παλιό Λιμάνι, Χανιά – Αποκόρωνας, Χανιά – Ηράκλειο – Λασίθι), στις Κυκλάδες (Κίμωλο – Μήλο – Σέριφο – Σαντορίνη) και στην Ήπειρο (Μέτσοβο και Ζαγόρι).

 

Φωτογραφία: Στράτος Σολανάκης