Τετάρτη 22 Μαϊου 2024

AQUILA Hotels & AA+Partners: Eκπαιδευτικά σεμινάρια & συνεντεύξεις υποψηφίων σε τέσσερις πόλεις

Ο Όμιλος ξενοδοχείων AQUILA Hotels & Resorts σε συνεργασία με την εταιρία εκπαίδευσης και διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού AA+Partners, διοργανώνουν για πρώτη φορά σε τέσσερις πόλεις της Β. Ελλάδας (Τρίκαλα, Κοζάνη, Σέρρες, Δράμα) ενημερωτικές εκδηλώσεις που απευθύνονται σε όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον τομέα του τουρισμού.

Οι συμμετέχοντες των εκδηλώσεων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν ένα δίωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο από την καταξιωμένη στο χώρο εταιρία εκπαίδευσης AA+Partners με θέμα: «Επαγγελματική Εξυπηρέτηση στο χώρο του Τουρισμού».

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι σύγχρονες τάσεις στον τομέα της εξυπηρέτησης, ο ρόλος της αντίληψης στην επαφή με τον πελάτη, οι απαραίτητες λεκτικές και μη λεκτικές δεξιότητες επικοινωνίας κ.ά.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Παράλληλα, τα στελέχη του ομίλου ξενοδοχείων AQUILA Hotels & Resorts θα παρουσιάσουν την εταιρία, τις νέες θέσεις εργασίας και τις δυνατότητες καριέρας στα τέσσερα ξενοδοχεία πέντε αστέρων του δυναμικά αναπτυσσόμενου Ομίλου στην Ελούντα, στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο.

Στο τέλος κάθε εκδήλωσης, όσοι παρευρισκόμενοι το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επιτόπου συνεντεύξεις με τα στελέχη του ομίλου ΑQUILA Hotels & Resorts και να διερευνήσουν τις δυνατότητες καριέρας στο σημαντικό αυτό ξενοδοχειακό Όμιλο στην Κρήτη, όπου η θέληση για μάθηση συνεχόμενα ενθαρρύνεται.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ηλεκτρονική εγγραφή των ενδιαφερομένων στο: καθώς και η προσκόμιση του βιογραφικού τους για τις συνεντεύξεις. 

Aquila Hotels and Resorts

Ο όμιλος Aquila Hotels & Resorts αποτελείται από τέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες 5* στην Κρήτη (Aquila Rithymna Beach, Aquila Porto Rethymno, Aquila Elounda Village, Aquila Atlantis Hotel) με προδιαγραφές και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μετρώντας πολλές δεκαετίες στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο.

Ως άξιος εργοδότης της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας με αγάπη για τη φιλοξενία, ανοίγει τις πόρτες του σε επαγγελματίες, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας μέσα σε ένα επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον.

Ο όμιλος έχει τιμηθεί με πολλά διεθνή βραβεία από τουριστικούς οργανισμούς και διεθνείς ενώσεις για την ποιότητα των υπηρεσιών του με χιλιάδες πιστούς πελάτες και πολλές δράσεις στο ενεργητικό του για τη διατήρηση της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Κρήτης.

Στόχος του ομίλου Aquila δεν είναι απλώς να φανεί αντάξιος των προσδοκιών του επισκέπτη αλλά να τις υπερβεί, πάντα με γνώμονα τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και την άψογη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών του.

 

AA+ Partners

Η AA+Partners κατέχει μια σφαιρική και σε βάθος προσέγγιση του ανθρώπου ως κεντρικού παράγοντα αλλαγής του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Από την ίδρυση της το 2001, η εταιρία προσφέρει υψηλής ποιότητας και αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας υπηρεσίες που επικεντρώνονται στην εκπαίδευση προσωπικού και τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος αναγκών.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media