Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Aquila Elounda Village: Βραβείο GREEN KEY για 10η χρονιά

Το TUI SENSIMAR Elounda Village Resort & SPA by Aquila βραβεύθηκε για 10η συνεχόμενη χρονιά με το διεθνές περιβαλλοντικό βραβείο GREEN KEY.

Στα πλαίσια της περιβαλλοντικής πολιτικής και με γνώμονα την ύψιστη ανάγκη για την προστασία του περιβάλλοντος το «TUI SENSIMAR AQUILA ELOUNDA VILLAGE RESORT AND SPA by Aquila», γιόρτασε με επιτυχία τη 10ετή του βράβευση από το διεθνές πρόγραμμα οικολογικής ποιότητας GREEN KEY το οποίο συντονίζεται από το διεθνές ίδρυμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και λειτουργεί σε 17 χώρες.

Η εθνική επιτροπή κρίσεων του GREEN KEY βράβευσε και φέτος το ξενοδοχείο, το οποίο συμπληρώνει 10 συνεχόμενα χρόνια διάκρισης, αποδεικνύοντας ότι η μονάδα συνεχίζει να ικανοποιεί τα βασικότερα κριτήρια του προγράμματος και δεσμεύεται να υλοποιήσει τα υπόλοιπα στο εγγύς μέλλον.

Η διάκριση αυτή διαβεβαιώνει ότι υιοθετείται εταιρικά μια οικολογική πολιτική στις αγορές με προμηθευτές απορρυπαντικών και τροφίμων αποφεύγοντας προμήθειες και προϊόντα που είναι μη φιλικά στο περιβάλλον. Ένδειξη και απόδειξη αυτών είναι η καλή ποιότητα των θαλάσσιων υδάτων.

Η λειτουργία των τουριστικών μονάδων της Aquila Hotels & Resorts (RITHYMNA BEACH, PORTO RETHYMNO, ELOUNDA VILLAGE, ATLANTIS HOTEL), γίνεται με γνώμονα τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος, καθώς ο όμιλος φροντίζει να προσφέρει το γνωστό υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών και ποιότητας με τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η οικολογική ισορροπία. Η πολιτική αυτή είναι ο λόγος για τον οποίο τα ξενοδοχεία του ομίλου έχουν βραβευτεί με πληθώρα διεθνών και ευρωπαϊκών βραβείων από αναγνωρισμένους περιβαλλοντικούς φορείς συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.