Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Aqua Vista Hotels: Ενισχύει την παρουσία της στο Villa Management με την προσθήκη τριών νέων μονάδων

Η Aqua Vista Hotels ενισχύει την παρουσία της στο Villa Management με την προσθήκη τριών νέων μονάδων στο portfolio της. Οι πρόσφατες συνεργασίες με τα Nalas Cave και Linos Suites στο ιστορικό χωριό Εμπορείο, μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες περιοχές της Σαντορίνης, καθώς και αυτή με τις Red Rock Villas στο διάσημο Ακρωτήρι, επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου, συστήνοντας παράλληλα νέους μοναδικούς προορισμούς στους επισκέπτες του νησιού.

Τόσο το Nalas Cave όσο και το Linos Suites αποτελούν παραδοσιακές κατοικίες στο χωριό Εμπορείο, οι οποίες έχουν ανακαινιστεί ακολουθώντας τα πιο σύγχρονα πρότυπα design, χωρίς ωστόσο να χάσουν τίποτα από την αυθεντική γοητεία τους. Και τα δύο καταλύματα φέρουν στοιχεία της χαρακτηριστικής αρχιτεκτονικής του νησιού, ενώ απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν την ιστορία της Σαντορίνης σε ένα από τα λιγότερο γνωστά σημεία της.

Το Nalas Cave συνδυάζει το κλασικό λευκό των Κυκλάδων με γήινα πέτρινα στοιχεία που του προσδίδουν ζεστασιά. Οι φωτεινοί εσωτερικοί χώροι δίνουν έναν σύγχρονο τόνο και δένουν αρμονικά με τα χαρακτηριστικά του παρελθόντος που υπάρχουν διάχυτα στη διακόσμηση, ενώ το jacuzzi και η βεράντα το αναδεικνύουν σε ένα πολυτελές καταφύγιο.

Το Linos Suites, ένα παλιό οινοποιείο που έχει μετατραπεί σε δύο μοναδικές σουίτες με jacuzzi, διαθέτει υπέροχη θέα στο κάστρο, στα σοκάκια και στις θολωτές εκκλησίες του Εμπορείου.

 

Παράλληλα, οι υπόσκαφες Red Rock Villas (φωτογραφίες) σε μια ήσυχη τοποθεσία στο Ακρωτήρι, ξεχωρίζουν για το minimal design τους που ενσωματώνει αρμονικά τις μοντέρνες τάσεις στη διακόσμηση με λευκούς και γήινους τόνους και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Η ιδιωτική πισίνα και η απρόσκοπτη θέα στην Καλντέρα χαρίζουν στον επισκέπτη μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels σχολίασε σχετικά: «Με σημαντική εμπειρία στη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα, η απόφαση για μεγαλύτερη ενασχόληση με το Villa Management αποτελεί μέρος της μακροπρόθεσμου στρατηγικού πλάνου μας. Με την εισαγωγή του επιτυχημένου μοντέλου διαχείρισης που εφαρμόζουμε στα ξενοδοχεία και σε αυτόν τον κλάδο, εξασφαλίζουμε αύξηση κρατήσεων και ενίσχυση του κέρδους. Επιπλέον, εμπλουτίζουμε το χαρτοφυλάκιό μας με ξεχωριστούς προορισμούς για όσους αναζητούν μια πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία φιλοξενίας στην Ελλάδα».

Post Tags
Share Post