Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Το Aqua Mare City & Beach Hotel στη Ρόδο επέλεξε την EyeWide για την κατασκευή του website του

Μια νέα συνεργασία ανάμεσα στο Aqua Mare City & Beach Hotel στη Ρόδο και την EyeWide Digital Marketing ξεκίνησε φέτος.

Η Eyewide, το βραβευμένο digital marketing agency με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης, ανέλαβε το σχεδιασμό και την κατασκευή του νέου website του ξενοδοχείου που βρίσκεται στην πόλη της Ρόδου.

Η νέα ιστοσελίδα του Aqua Mare City & Beach Hotel σχεδιάστηκε με γνώμονα το μοντέρνο interior design του ξενοδοχείου και αντανακλά τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του.

Η πλοήγηση είναι φιλική προς το χρήστη και η πληροφορία είναι δομημένη έτσι ώστε να προσφέρει στον εν δυνάμει επισκέπτη του ξενοδοχείου τις απαραίτητες πληροφορίες που ζητάει.

Η συνεργασία με τους ιδιοκτήτες του Aqua Mare City & Beach Hotel συνεχίζεται με το development των websites των άλλων δύο ξενοδοχείων, το Lindos Maris και το Aqua Grand.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Aqua Mare City & Beach Hotel

Μόλις λίγα βήματα από την παραλία και την ιστορική παλιά πόλη της Ρόδου, το ανακαινισμένο Aquamare Hotel προσφέρει σύγχρονες, πολυτελείς και κομψές διακοπές. Συνδυάζει την πολυτέλεια και την προσιτή τιμή σε μια εξαιρετική τοποθεσία.

 

Eyewide Digital Marketing

Η Eyewide Digital Marketing δραστηριοποιείται από το 2008 στο χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ, με ειδίκευση στο χώρο του τουρισμού. Προσφέρει όλο το φάσμα υπηρεσιών digital marketing (web design & development, social media marketing, performance marketing, SEO), ενώ αναλαμβάνει και τις online πωλήσεις ξενοδοχείων. Είναι μέλος του ΣΕΤΕ και Premier Google Partner.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media