Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Τον Απρίλιο ξεκινάει η λειτουργία του Rafa Nadal Tennis Centre στο Sani Resort

O διάσημος τενίστας Raphael Nadal & το Sani Resort δημιουργούν το Rafa Nadal Tennis Centre, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2019 στο πολυτελές 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το Rafa Nadal Tennis Centre θα αποτελείται από οκτώ χωμάτινα γήπεδα και προπονητικά προγράμματα για παίκτες όλων των ηλικιών και προτύπων με στόχο την υψηλή ποιότητα στην εκπαίδευση. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία εκμάθησης των δεξιοτήτων του κορυφαίου τενίστα μέσω ενός εξατομικευμένου προγράμματος ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες και την εμπειρία τους.

Για να εξασφαλιστεί η άρτια προπονητική δομή, μεθοδολογία και πρόγραμμα, όλοι οι προπονητές του Κέντρου θα εκπαιδευτούν στο Manacor της Μαγιόρκα από το Φεβρουάριο και για δύο μήνες.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης που θα παραδίδονται στο Rafa Nadal Tennis Centre του Sani Resort αναπτύχθηκαν μέσω ενός συστήματος προπόνησης βασισμένου στην επιτυχημένη εμπειρία του Raphael Nadal και του προπονητών του.

Ο πρωταθλητής τενίστας ειδικά αναφέρει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνουμε επίσημα τη λειτουργία του Rafa Nadal Tennis Centre στην Ελλάδα, καθώς εδραιώνει το project της παγκόσμιας επέκτασης του κέντρου. Θέλω να ευχαριστήσω το Sani Resort για την εμπιστοσύνη στην ομάδα μας» και συνεχίζει «Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία θα είναι επιτυχημένη, ειδικά για τους φίλους του τένις, που θα ήθελα να προσκαλέσω να έρθουν και να απολαύσουν αυτές τις υπέροχες εγκαταστάσεις από τον Απρίλιο του 2019».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Group Sani – Ikos, Dr. Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη σπουδαία αυτή συνεργασία και τη δημιουργία του νέου Rafa Nadal Tennis Centre. Στο Sani Resort είμαστε πραγματικά υπερήφανοι τόσο για τα καινοτόμα προγράμματα διακοπών όσο και για τις μοναδικές και σπάνιες εμπειρίες που προσφέρουμε στους φιλοξενούμενούς μας. Πάνω σ’αυτή τη φιλοσοφία γεννήθηκε και αυτή η ιδέα. Η εμπειρία θα είναι σπουδαία».

 

Σχετικά με το Sani Resort
Το Sani Resort, που βρίσκεται σε έκταση 4.500 στρεμμάτων στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής με θέα στον Όλυμπο και το Αιγαίο, αποτελείται από πέντε ξενοδοχεία τα Sani Beach, Sani Club, Porto Sani, Sani Asterias και Sani Dunes τα οποία λειτουργούν από τον Απρίλιο έως το Νοέμβριο προσφέροντας διαμονή και υπηρεσίες πέντε αστέρων, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε επισκέπτη.

Τo Sani Resort είναι μέλος του ξενοδοχειακού ομίλου LBRI, με έδρα το Λουξεμβούργο και με κύριους μετόχους τους Σταύρο και Ανδρέα Ανδρεάδη, Mathieu Guillemin, Oaktree Capital Management LP, Goldman Sachs Asset Management, Hermes GPE και επενδυτικά κεφάλαια.

 


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στo portal voria.gr ο Σταύρος Ανδρεάδης, η συγκεκριμένη συνεργασία «είναι πολύ σημαντική και αισθανόμαστε πολύ περήφανοι καθώς έτσι αναβαθμίζεται το προϊόν, η εγκατάστασή μας αλλά και γενικότερα η Χαλκιδική».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ένας εκ των δύο ισχυρών ανδρών του Sani αυτή θα είναι η πρώτη «Rafael Nadal Tennis Academy» αλλά και το πρώτο «Rafael Nadal Tennis Club» εκτός της Μαγιόρκα, γενέτειρας του Ίβηρα αθλητή.

Τέλος, αναφορικά με τα λειτουργικά ζητήματα του νέου εγχειρήματος που αναβαθμίζει αθλητικά και όχι μόνο το μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα, ο κ. Ανδρεάδης υπογράμμισε πως ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, διαδικασία ανακατασκευής των δύο υπαρχόντων γηπέδων, ενώ θα δημιουργηθούν ακόμη έξι τα οποία μάλιστα θα είναι φωτιζόμενα δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία άθλησης στους πελάτες του resort.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας