Σάββατο 21 Μαϊου 2022

Τον Απρίλιο ξεκινάει δρομολόγια το Harmony of the Seas

ROYAL2

Τον Απρίλιο θα ξεκινήσει δρομολόγια η νέα γενιά κρουαζιερόπλοιου κατηγορίας Oasis, της Royal Caribbean International, το «Harmony of the Seas» (φωτογραφίες). Το τρίτο στην κατηγορία Oasis κρουαζιερόπλοιο – της οποίας είναι από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο – θα συνεχίσει τη φιλοσοφία της βραβευμένης για την καινοτομία και τη φαντασία της εταιρία κρουαζιέρας, προσφέροντας μοναδική εμπειρία διακοπών στους επιβάτες της.

Το Harmony of the Seas θα εκτείνεται σε 16 καταστρώματα, θα μεταφέρει 5.479 επιβάτες σε δίκλινες καμπίνες, ενώ θα διαθέτει 2.747 καμπίνες.

Τα κρουαζιερόπλοια κατηγορίας OASIS είναι αρχιτεκτονικά θαύματα τα οποία φιλοξενούν κατ΄ αποκλειστικότητα επτά θεματικές γειτονιές που περιλαμβάνουν το Central Park, το Boardwalk, το Royal Promenade, τη γειτονιά αθλητισμού και πισίνας, το Sea Spa, το γυμναστήριο και τη γειτονιά ψυχαγωγίας και απασχόλησης νεολαίας.

ROYAL1

ROYAL

ROYAL3

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στις τρεις πολυώροφες νεροτσουλήθρες του πλοίου, μία από τις οποίες θα περιλαμβάνει και μια τεράστια σαμπανιέρα στο τέλος της διαδρομής που θα στροβιλίζει τους επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Το Harmony of the Seas θα περιλαμβάνει επίσης το νέο Bionic Bar στο Royal Promenade. Το Bionic Bar εισήχθη για πρώτη φορά στο πλοίο Quantum of the Seas, όπου οι μπάρμεν είναι τα χαρακτηριστικά ρομπότ που αναμειγνύουν τα μοναδικά στο είδος τους κοκτέιλ, ενώ χορεύουν σε συνεχείς ρυθμούς.

Επιπλέον, οι επισκέπτες του σκάφους Harmony of the Seas θα απολαύσουν την τεχνολογία RFID με τα βραχιολάκια Royal WOWBands που τους παρέχουν πρόσβαση στις καμπίνες τους, καθώς και τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους στο πλοίο.

Πηγή: www.tovima.gr

Φωτογραφίες: www.royalcaribbean.com, www.travelforsenses.com