Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Απολογισμός των δράσεων τουριστικής προβολής του Δήμου Αλοννήσου

Παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, ο απολογισμός των δράσεων τουριστικής προβολής του Δήμου Αλοννήσου, από τους Μάκη Μπίτζιο και Ευθύμη Αθανασιά, διευθυντικά στελέχη της εταιρίας συμβούλων Τουριστικού Marketing Remake, που συνεργάζεται με το Δήμο επί σειρά ετών.

Προηγήθηκε σύντομη ομιλία του Δημάρχου Αλοννήσου, Πέτρου Βαφίνη, που μίλησε για τη συντονισμένη δράση του Δήμου Αλοννήσου σε εύρος πεδίων με στόχο την ανάπτυξη του νησιού συνδυάζοντας έργα υποδομής, τη δημιουργία νέων τουριστικών προϊόντων, αλλά και στη προκειμένη περίπτωση, την υλοποίηση σύγχρονων μεθόδων προβολής μέσα από τη δυναμική συνεργασία με την εταιρία εξειδικευμένων συμβούλων.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Τη σκυτάλη έλαβαν οι κύριοι Μπίτζιος και Αθανασιάς που μέσα από μια παραστατική παρουσίαση, ανέλυσαν μία προς μία όλες τις δράσεις της περιόδου 2018 – 2019.

Οργανωμένες εκθεσιακές συμμετοχές, παρουσιάσεις του προορισμού σε επιλεγμένο κοινό ταξιδιωτικών πρακτόρων και δημοσιογράφων, πρωτότυπες συνέργειες, πληθώρα ταξιδιών γνωριμίας στην Αλόννησο και δεκάδες αφιερώματα σε διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως Vanity Fair, Marie Claire καθώς και σε κορυφαίους ομίλους ενημέρωσης στην Ελλάδα ήταν μερικά μόνο από τα συστατικά στοιχεία του πολύπλευρου προγράμματος.

Βαρύτητα δόθηκε στην προσπάθεια του Δήμου με τη στήριξη της εταιρίας για άνοιγμα αγορών που όπως δήλωσαν επαγγελματίες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, φαίνεται πως αποδίδει.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media