Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Η Emirates, ολοκλήρωσε ακόμη μία χρονιά με πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, ορίζοντας τις τάσεις της χρονιάς μέσω του στόλου και του δικτύου της και μεταφέροντας «καλύτερα» τους επιβάτες της.

Το 2018, η Emirates μετέφερε περισσότερους από 59.000.000 επιβάτες σε περισσότερες από 3.700 επιβατικές πτήσεις, κατά μέσο όρο ανά εβδομάδα, προσέφερε ένα ποικίλο μενού σε 66 εκατ. γεύματα, στις πτήσεις της από το Ντουμπάι και έφτασε τα 36 εκατομμύρια κομμάτια αποσκευών.

Επιπλέον, το 2018 πραγματοποίησε 192.000 πτήσεις με το στόλο της των 274 αεροσκαφών, ταξιδεύοντας περισσότερα από 908 εκατομμύρια χιλιόμετρα γύρω από την υφήλιο.

Αναπολώντας τα ορόσημα του 2018, ο Πρόεδρος της Emirates, Sir Tim Clark δήλωσε: «Οι φιλοδοξίες μας κρινόντουσαν πάντα με βάση την υπόσχεσή μας για συνεχή πρόοδο – να βελτιώσουμε την ταξιδιωτική εμπειρία και να μετατρέψουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες σε όσο το δυνατό περισσότερο εποικοδομητικές. Το 2018 περάσαμε αρκετές προκλήσεις, αλλά συνεχίσαμε να μεγιστοποιούμε τις ευκαιρίες που μας δινόντουσαν αναπτύσσοντας τις δυνατότητες μας, με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση πελατών, την παρακολούθηση των κοστών, τη χρήση της τεχνολογίας για τη βελτίωση της επιχειρηματικής μας επίδοσης αλλά και την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών λαμβάνοντας περισσότερο υπόψιν τους επιβάτες μας, με σκοπό να τους προσφέρουμε μία διευρυμένη γκάμα επιλογών. Οι πελάτες μας παραμένουν στο επίκεντρο των όσων κάνουμε και προγραμματίζουμε να κάνουμε και οι συνεχείς επενδύσεις μας θα αποτελέσουν τη βάση στην οποία θα χτίσουμε τη μελλοντική μας ανάπτυξη, συνεχίζοντας να παρέχουμε σταθερά αποτελέσματα».

 

Σημείωση: Οι αριθμοί των αποσκευών και των μενού αφορούν μόνο το αεροδρόμιο του Ντουμπάι και όχι άλλους προορισμούς.

Post Tags
Share Post
Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας