Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Apollo: Τελετή βράβευσης ξενοδοχείων της Σάμου

Το απόγευμα της Δευτέρας, 29 Μαΐου, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του νέου δημαρχιακού κτηρίου, στο Πυθαγόρειο της Σάμου, πραγματοποιήθηκε από το σκανδιναβικό tour operator Apollo (Dertouristik Nordic) εκδήλωση παρουσίασης των νεότερων εξελίξεων στο χώρο του τουρισμού, καθώς και η καθιερωμένη βράβευση των ξενοδοχείων του νησιού, σύμφωνα με τις βαθμολογίες των πελατών του Apollo.

Το καλωσόρισμα στους προσκεκλημένους ανήκε στην εμπορική διευθύντρια του Apollo, παλαιά γνώριμη και φίλη της Σάμου, Nina Hornewall.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο contract manager του Apollo Νίκος Χριστουλάκης και ο πράκτορας του Apollo στη Σάμο, Δημήτρης Κασμιρλής (Rhenia Tours).

Στη διάρκεια της εκδήλωσης η κυρία Hornewall παρουσίασε όλα τα νέα δεδομένα για τις νεότερες εξελίξεις στο χώρο του τουρισμού δίνονται μήνυμα αισιοδοξίας ότι πλέον είναι φανερό πως έχουμε αφήσει πίσω μας τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας και σημειώνονται συνεχώς αυξητικές τάσεις της τουριστικής κίνησης προς τη χώρα μας, συμπεριλαμβανομένης και της Σάμου.

Χαρακτηριστικά, η κυρία Hornewall, ανέφερε ότι μέχρι το 2026, ο Όμιλος θα διακινεί 1.000.000 τουρίστες προς τη χώρα μας, προερχόμενους από τη Σκανδιναβία και την Ολλανδία.

Στη συνέχεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη βράβευση των ξενοδοχείων του νησιού, σύμφωνα με τα ερωτηματολόγια των πελατών του Apollo, με βαθμολογίες πολύ υψηλές που αποδεικνύουν ότι κάθε χρόνο ανεβαίνει όλο και ψηλότερα ο πήχης των παρεχόμενων υπηρεσιών έχοντας ως αποτέλεσμα την ολοένα αυξανόμενη ικανοποίηση των πελατών.

 

Ο κατάλογος με τις βαθμολογίες και τις βραβεύσεις

 

Post Tags
Share Post