Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Ο Αντώνης Καράτζης CEO του ομίλου Καράτζη υποδέχτηκε την πρέσβειρα του Βελγίου στην Ελλάδα

Στις 25 Σεπτεμβρίου, ο Αντώνης Καράτζης, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Καράτζη (στον οποίο ανήκουν τα 5άστερα ξενοδοχεία Nana Princess και Nana Golden Beach στη Χερσόνησο του Ηρακλείου) και νέος επίτιμος πρόξενος του Βελγίου στην Κρήτη, συναντήθηκε με την πρέσβειρα του Βελγίου στην Ελλάδα Francoise Gustin, κατά τη διάρκεια πρόσφατης επίσκεψή της στο νησί.

Ο ίδιος την ευχαρίστησε για την παρουσία της έχοντας προετοιμάσει ένα θερμό καλωσόρισμα που περιλάμβανε ένα πλούσιο παραδοσιακό γεύμα πλάι στη θάλασσα, στο οποίο παρευρέθηκαν σημαντικοί επιχειρηματίες του νησιού, τηρώντας φυσικά παράλληλα όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η πρέσβειρα είχε την ευκαιρία να συζητήσει το ενδεχόμενο κοινών δράσεων, αλλά και την πιθανότητα μελλοντικής συνεργασίας ανάμεσα στην Κρήτη και το Βέλγιο.

 

 

Τόσο ο κ. Καράτζης όσο και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι χαρακτήρισαν τη συζήτηση αυτή ιδιαίτερα σημαντική για τις επερχόμενες επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Η κα Gustin συναντήθηκε επίσης με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και το Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.

Σε δηλώσεις της εμφανίστηκε ενθουσιασμένη τόσο από την ομορφιά του τοπίου, όσο και από την αυθεντική κρητική φιλοξενία για την οποία άλλωστε και φημίζεται ο όμιλος Καράτζη και οι άνθρωποι του, εκφράζοντας την ίδια στιγμή την επιθυμία της να επιστρέψει.

Κατά την ολοκλήρωση του γεύματος η πρέσβειρα χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της συνάντησης αισιόδοξο και εξέφρασε την ελπίδα της για τη δημιουργία ισχυρών δεσμών ανάπτυξης και συνεργασίας μεταξύ Βελγίου και Κρήτης, με στόχο την ενίσχυση των ήδη υπαρχόντων βιομηχανικών και τουριστικών επιχειρηματικών δράσεων.

Σε δήλωσή του ο Αντώνης Καράτζης υπογράμμισε ότι «αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς να καλωσορίζουμε την κ. Francoise Gustin στην Κρήτη και να έχουμε την ευκαιρία να της παρέχουμε την εμπειρία της αυθεντικής κρητικής φιλοξενίας που χαρακτηρίζει τον Όμιλό μας όλα αυτά τα χρόνια. Το ενδιαφέρον της για την ενίσχυση των σχέσεων του νησιού με το Βέλγιο βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης που πραγματοποιήσαμε με επιχειρηματίες της περιοχής και είμαστε αισιόδοξοι ότι η συνάντηση αυτή αποτελεί την έναρξη μιας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας, τόσο σε βιομηχανικό όσο και σε τουριστικό επίπεδο, τομείς στους οποίους ήδη η Κρήτη έχει ξεχωρίσει στην Κεντρική Ευρώπη».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media