Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Αντίστροφη μέτρηση για την Xenia 2018

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 550 εκθετών, 50.000 τ.μ. εκθεσιακή επιφάνεια, πέντε τομείς εκθεμάτων, πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων και 40.000 επαγγελματιών επισκεπτών, η έκθεση Xenia 2018, θα πραγματοποιηθεί 24 – 26 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Περισσότερες από 500 από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες επιχειρήσεις της κατασκευαστικής και προμηθευτικής αγοράς του ξενοδοχειακού κλάδου, θα αναπτύξουν τα περίπτερά τους, ανάγοντας την Xenia 2018 για ακόμα μία χρονιά στο πιο πολυαναμενόμενο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς για την τουριστική βιομηχανία.

Χάρη στον αριθμό και την ποιότητα των εκθετών της, αλλά και τον πλούτο των θεματικών events που θα φιλοξενήσει, με την παρουσία κορυφαίων εισηγητών σε διάφορα πεδία, η έκθεση Χenia έρχεται για να αναδείξει όλες τις νέες τάσεις, αλλά και τις τελευταίες λύσεις στην κατασκευή, την τροφοδοσία και το e-marketing των ξενοδοχείων.

Η έκθεση μέσα από τις εξειδικευμένες παράλληλες εκδηλώσεις (σεμινάρια, ημερίδες, master classes, ανοιχτές συζητήσεις, case studies), που θα έχουν ως στόχο την παρουσίαση και προβολή των τάσεων στη διακόσμηση και στην κατασκευή, των τεχνολογικών εξελίξεων όσον αφορά τη λειτουργικότητα του χώρου, αλλά και την εκπαίδευση επάνω στις νεότερες διαδικτυακές εφαρμογές και το ψηφιακό περιβάλλον, θα αποτελέσει και φέτος μία ουσιαστική πλατφόρμα καινοτομιών και εξελίξεων για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Συγκεκριμένα, η Xenia 2018 θα φιλοξενήσει για δεύτερη χρονιά το Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας, όπου θα αναλυθούν όλες οι τάσεις στη διεθνή φιλοξενία αλλά και το Digi Hotel, όπου όλες οι σύγχρονες τάσεις, εξελίξεις και πρακτικές του digital world στη βιομηχανία της φιλοξενίας θα παρουσιαστούν, επανέρχεται δριμύτερο στην Xenia 2018.

Τέλος, όλες οι τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας, εσωτερικής διακόσμησης, αρχιτεκτονικής, δόμησης και αειφορίας θα παρουσιαστούν αποκλειστικά στο φιλόδοξο και καινοτόμο project Hotel Megatrends, μια πλήρως δομημένη εγκατάσταση άνω των 445 τ.μ., που θα αναπτυχθεί στο Hall 1.

Post Tags
Share Post
Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας