Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Οι ανθισμένες ροδακινιές του κάμπου της Βέροιας στο National Geographic

Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος Βέροιας και η Αντιδημαρχία Τουρισμού δέχθηκε το email της εταιρείας παραγωγής της εκπομπής «Europe From Above» ως ανταπόκριση στη βοήθεια που παρείχε προς το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο «National Geographic» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων προβολής του «ανθισμένου κάμπου της Βέροιας».

Σε αυτό υπογραμμίστηκε η σημασία της συνεισφορά τους στην ολοκλήρωση του αφιερώματος για το μοναδικό φαινόμενο των ανθισμένων ροδακινιών.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σημειώνεται πως η εταιρεία παραγωγής ήρθε σε επαφή με το τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βέροιας στις αρχές Μαρτίου του 2020.

Ύστερα από σειρά συνομιλιών προτάθηκε στους συντελεστές της εκπομπής η άντληση πληροφοριών από φορείς της Βέροιας, τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας (ΤΟΒ) και αγροτικούς συνεταιρισμούς, ενώ συνέβαλλε στη διεκπεραίωση γραφειοκρατικών διαδικασιών με στόχο την ταχεία ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Σε δηλώσεις του για την ολοκληρωμένη προσπάθεια και τη συνεργασία που επετεύχθη ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του δήμου Βέροιας, Βασίλης Λυκοστράτης αναφέρει:

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι που η Βέροια γίνεται γνωστή παγκοσμίως μέσω της συγκεκριμένης εκπομπής και στεκόμαστε εμπράκτως δίπλα σε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία ανάδειξης του πλούτου της Βέροιας».

Η προβολή του ντοκιμαντέρ «Europe From Above» από το National Geographic με κεντρικό θέμα τον «ανθισμένο κάμπο της Βέροιας», που θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, αποτελεί εξαιρετική στιγμή για την πόλη, κατατάσσοντάς την στους προορισμούς με αξιοθέατα παγκοσμίου φήμης στο ευρύ πλαίσιο αναγνωρισιμότητας σε διεθνές επίπεδο.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media