Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

H Εκκλησίας της Κρήτης τίμησε τον ιδρυτή της Grecotel Νίκο Δασκαλαντωνάκη

Με το Σταυρό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Τίτου, την ανώτατη διάκριση της Εκκλησίας της Κρήτης, τίμησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, Ευγένιος, τον ιδρυτή του Ομίλου Grecotel, Νίκο Δασκαλαντωνάκη, ως ελάχιστο αντίδωρο της προσφοράς του προς την κοινωνία και την Εκκλησία.

Τον πάπυρο της ιδιαίτερα σημαντικής αυτής διάκρισης που συνόδευε την ομόφωνη απόφαση των Επισκόπων της Κρήτης, διάβασε ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Πρόδρομος.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος, απένειμε με αγάπη στον κ. Δασκαλαντωνάκη την ανώτατη τιμητική διάκριση της Εκκλησίας της Κρήτης, εξαίροντας τη διαχρονική προσφορά του ιδρυτή της Grecotel και της οικογένειας του στην εκκλησία, στην οικονομία και ευρύτερα στον τόπο και στους ανθρώπους του.

Τον ευχαρίστησε γιατί του επέτρεψε επί 12 χρόνια που υπηρέτησε τη Μητρόπολη Ρεθύμνης αλλά και σήμερα, να γίνει μέλος της οικογένειας του, για όσα είναι και όσα προσφέρει στον τόπο και στις οικογένειες τόσων ανθρώπων που εργάζονται στον όμιλο, χαρακτηρίζοντας τον πρότυπο για όλους τους επιχειρηματίες.

Ιδιαίτερα συγκινημένος έλαβε τη διάκριση ο κ. Δασκαλαντωνάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Ευγένιο και τους Ιεράρχες του νησιού.

 

Φωτογραφίες:

1. Ο ιδρυτής του Ομίλου Grecotel, Ν. Δασκαλαντωνάκης ανάμεσα στο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Πρόδρομο και τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, Ευγένιο.

2. Ο κ. Δασκαλαντωνάκης τιμάται με την ανώτατη διάκριση της Εκκλησίας της Κρήτης, το Σταυρό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Τίτου από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, Ευγένιο.