Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Άνοιξε το Olvia Spa στο Paros Agnanti Resort & Spa

Από τη Lamway Hotel Management Group ανακοινώθηκε ότι άνοιξε το luxury Olvia Spa, ο νέος πολυτελής χώρος ευεξίας που βρίσκεται στο 5άστερο Paros Agnanti Resort & Spa.

Το Olvia Spa αποτελεί τον απόλυτο προορισμό χαλάρωσης και αναζωογόνησης, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σχεδιασμένο με έμφαση στην πολυτέλεια και την κομψότητα, το Olvia Luxury Spa προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία ευεξίας.

Οι θεραπείες που προσφέρει βασίζονται σε premium προϊόντα και τεχνικές αιχμής και έχουν ως στόχο την απόλυτη χαλάρωση και την αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος.

Επισκεφθείτε το Olvia Spa και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των εξειδικευμένων θεραπευτών του, απολαμβάνοντας μια ποικιλία από εξατομικευμένες θεραπείες και μασάζ που θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο απόλυτης ηρεμίας και ευεξίας.

Είτε επιλέξετε μια θεραπεία προσώπου είτε μια ολοκληρωμένη θεραπεία σώματος, το Olvia Spa υπόσχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη και επιθυμία.

Το Paros Agnanti Resort & Spa

Το Paros Agnanti Resort & Spa δεσμεύεται να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες του.

Η δημιουργία του Olvia Luxury Spa αποτελεί μέρος αυτής της δέσμευσης, προσφέροντας έναν χώρο όπου η πολυτέλεια συναντά την αρμονία και την αναζωογόνηση.

 

Olvia Spa / Paros Agnanti Resort & Spa

Παραλία Κριός (2,5 χλμ. από την Παροικιά), Πάρος

www.parosagnanti.gr