Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Άνοιξε το χιονοδρομικό κέντρο Ανηλίου – Anilio Adventure Park στην καρδιά της Πίνδου

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου – Anilio Adventure Park, υποδέχθηκε χθες Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 τους πρώτους χιονοδρόμους, ανοίγοντας επίσημα τη χιονοδρομική σεζόν.

Η ποσότητα του χιονιού των τελευταίων ημερών σε συνδυασμό με την προετοιμασία που έχει γίνει στις πίστες και βάσει των καιρικών προβλέψεων για τις επόμενες ημέρες, επιτρέπουν τη σωστή και ασφαλή λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Στην καρδιά της Πίνδου και συγκεκριμένα στο Δήμο Μετσόβου, το Anilio Adventure Park μοιάζει να ενώνει τη δυτική, βόρεια και νότια Ελλάδα μέσω της Εγνατίας Οδού, μόλις 7 χλμ. από την Έξοδο Ανηλίου.

Το Anilio Adventure Park, που αποτελεί ένα ξεχωριστό σημείο συνάντησης για σκι, χιονοδρομίες, trekking, ορειβασία, ποδηλασία, εναλλακτικούς τρόπους χαλάρωσης και διασκέδασης, ξεκίνησε να λειτουργεί το 2012 και αποτελεί το νεότερο χιονοδρομικό κέντρο στην Ελλάδα.

Η εταιρεία «My Adventure – Event Organizer Pro» ανέλαβε τη διαχείριση του χιονοδρομικού κέντρου το Νοέμβριο του 2017, το οποίο επέκτεινε και αναδιαμόρφωσε πλήρως, ανακαίνισε το Chalet, πρόσθεσε νέες κτηριακές υποδομές και επενδύοντας σε ένα μακροχρόνιο σχεδιασμό μετονόμασε το χιονοδρομικό κέντρο σε Anilio Adventure Park, συστήνοντας την ιδέα ενός ολοκληρωμένου πάρκου στο φυσικό περιβάλλον, γεμάτο ζωή και δράση για ενήλικες, παιδιά, οικογένειες, επισκέπτες, που αγαπούν το βουνό και τις ορεινές δραστηριότητες όλες τις εποχές του χρόνου.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media