Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Άνοιξε το 5άστερο resort Ikos Odisia στην Κέρκυρα

Άνοιξε την Παρασκευή 16 Ιουνίου το Ikos Odisia, το νέο 5άστερο resort του ομίλου Sani / Ikos στην Κέρκυρα.

Πρόκειται για το δεύτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Ikos στην Κέρκυρα, μετά το Ikos Dassia.

Το Ikos Odisia, κατασκευάστηκε πολύ κοντά στο Ikos Dassia, στον κόλπο της Δασιάς, στην έκταση 242 στρεμμάτων που πριν από πολλά χρόνια λειτουργούσε το Club Med, την οποία εξαγόρασε ο όμιλος Sani / Ikos.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το νέο 5άστερο resort διαθέτει 395 δωμάτια και σουίτες σε ισόγεια και διώροφα bungalows, πέντε εστιατόρια (τέσσερα à la carte και ένα με μεσογειακό μπουφέ), το The Ikos Spa by Anne Semonin, kids clubs, αθλητικές εγκαταστάσεις, 10 θερμαινόμενες εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες για μικρούς και μεγάλους και παραλία μήκους 420 μέτρων με λευκή άμμο.

Για εκείνους που αναζητούν την απόλυτη εμπειρία που προσφέρουν τα Ikos Resorts, μπορούν να επιλέξουν την exclusive σειρά Deluxe Collection Suites με προσωποποιημένες υπηρεσίες και προνόμια, σε μία από τις πιο ξεχωριστές τοποθεσίες του resort.

Στο πακέτο της διαμονής τους οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το δείπνο τους σε επιλεγμένα τοπικά εστιατόρια ή και βόλτα με ιδιωτικό σκάφος στο νησί Βίδος.

Αντίστοιχα, η υπηρεσία Local Drive Adventure προσφέρει τη δυνατότητα να εξερευνήσουν την Κέρκυρα, με δωρεάν ενοικίαση αυτοκινήτου για μια μέρα και δωρεάν εισιτήρια μουσείων, παροτρύνοντας τους να γνωρίσουν τον πολιτισμό του νησιού.

Το Ikos Odisia είναι το έβδομο ξενοδοχείο των Ikos Resorts, μετά τα βραβευμένα, Ikos Dassia στην Κέρκυρα, Ikos Olivia και Ikos Oceania στη Χαλκιδική, Ikos Aria στην Κω, Ikos Andalusia και Ikos Porto Petro, που (και αυτό) άνοιξε την Παρασκευή 16 Ιουνίου στην Ισπανία.

To 5άστερο Ikos Porto Petro (φωτογραφία), που βρίσκεται στη Μαγιόρκα, διαθέτει 319 δωμάτια, σουίτες και bungalows, πέντε εστιατόρια, spa, kids club, αθλητικές εγκαταστάσεις, πέντε εξωτερικές και εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες για ενήλικες και παιδιά.