Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Άνοιξε τις πύλες του το ανανεωμένο Crete Golf Club

CRETE-GOLF1

 

Έπειτα από εργασίες που κράτησαν περισσότερο από ένα χρόνο, ολοκληρώθηκε η ριζική ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του Crete Golf Club (φωτογραφίες), που βρίσκεται στη Χερσόνησο του Ηρακλείου και πλέον ένα υπερσύγχρονο γήπεδο γκολφ, ένα αληθινό διαμάντι για την Κρήτη, άνοιξε ξανά τις πύλες του και εντυπωσιάζει!

Το νέο όραμα του Θόδωρου Βασιλάκη, του προέδρου της Aegean Airlines, ένα επενδυτικό σχέδιο πολλών εκατομμυρίων ευρώ, αποτελεί πλέον ισχυρό χαρτί για την Κρήτη στην προσπάθεια επέκτασης της τουριστικής περιόδου και της προσέλκυσης τουρισμού υψηλού επιπέδου απ’ όλο τον κόσμο και μάλιστα 12 μήνες το χρόνο.

CRETE-GOLF3

Το μοναδικό γήπεδο γκολφ 18 οπών της Κρήτης θεωρείται αυτή τη στιγμή ως ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης και αποτελεί πόλο έλξης για τουρίστες – γκόλφερ απ΄ όλο τον κόσμο. Οι καιρικές ιδιαιτερότητες της Κρήτης άλλωστε, με τον ήπιο σχετικά χειμώνα, προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για γκολφ τους μήνες από Φεβρουάριο μέχρι Μάιο και από Σεπτέμβριο μέχρι Νοέμβριο.

Οι εγκαταστάσεις του Crete Golf Club απλώνονται σε μια έκταση 800 στρεμμάτων όπου ξεδιπλώνεται ολόκληρη η μαγεία της Κρητικής φύσης. Η θέα που προσφέρεται ξεκινάει από τα Λασιθιώτικα βουνά και καταλήγει στο Κρητικό πέλαγος, ενώ η χλωρίδα και η πανίδα της περιοχής έχει προστατευτεί και είναι μοναδική.

CRETE-GOLF2

Οι εγκαταστάσεις του Crete Golf Club είναι ανοικτές από τις 8:00 μέχρι τη δύση του ηλίου, ενώ σε ειδικές περιπτώσεις η λειτουργία τους παρατείνεται μέχρι το βράδυ.