Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ανοιχτό και το χειμώνα το rooftop του 4άστερου Neoma στην περιοχή του Φιλοπάππου

Το rooftop του 4άστερου ξενοδοχείου Neoma, που βρίσκεται στην περιοχή του Φιλοπάππου της Αθήνας, λειτουργεί πλέον και το χειμώνα.

Η αρχική ιδέα ήρθε από τους ίδιους τους πελάτες του ξενοδοχείου, που παρά το κρύο του χειμώνα, επέμεναν να επισκεφθούν το rooftop του Neoma για να απολαύσουν τον καφέ ή το φαγητό τους.

Η έμπνευση ήρθε από ένα ταξίδι του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στο εξωτερικό και έτσι, μόλις στο τέλος Φεβρουαρίου «προσγειώθηκαν» στο rooftop του Neoma τρία υπέροχα ιγκλού, μέσα στα οποία οι καλεσμένοι του μπορούν να πιούν τον καφέ τους ή τα κοκτέιλ τους και να γευθούν το μενού του εστιατορίου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Τα ιγκλού είναι κατασκευασμένα από διάφανο υλικό, επιτρέποντας την απρόσκοπτη θέα στην Ακρόπολη και σε ολόκληρη την Αθήνα, ενώ κάθε ιγκλού μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι έξι άτομα.

Η θερμοκρασία του ρυθμίζεται από τους καλεσμένους, οι οποίοι γευματίζουν και δειπνούν με απόλυτη ιδιωτικότητα και με οποιεσδήποτε εξωτερικές καιρικές συνθήκες.

«Αρχικά είχαμε αποφασίσει η ταράτσα μας να υποδέχεται τους επισκέπτες μας μόνο τους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως η αγάπη και η προτίμηση του κόσμου, τόσο των πελατών που διαμένουν όσο και επισκεπτών μας, μας πήγε ένα βήμα παρακάτω. Αρχίσαμε να ψάχνουμε για μία κατασκευή που να μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες μας τη θέα μας και τις γεύσεις του εστιατορίου μας, χωρίς καμία έκπτωση και παράλληλα να συμβαδίζει με τον περιβάλλοντα χώρο και την αισθητική του κτηρίου μας αλλά και τη γενικότερη φιλοσοφία μας. Εύκολες λύσεις δεν υπήρχαν. Βρήκαμε όμως την ιδανική και σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι με τα τρία ιγκλού μας, τα τρία bubbles μας, όπως τα λέμε μεταξύ μας», είπε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου.

Το rooftop του ξενοδοχείου υποδέχεται τους διαμένοντες πελάτες, αλλά και τους εξωτερικούς επισκέπτες και το εστιατόριο είναι ανοιχτό για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, με μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή από κοκτέιλ και κρασιά.

Περισσότερες πληροφορίες: www.neomahotel.com