Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Μάρτιο και Απρίλιο ανοίγουν και πάλι τα επτά πολυτελή ξενοδοχεία του ομίλου Katikies

Από τον όμιλο Katikies ανακοινώθηκε ότι τα επτά πολυτελή ξενοδοχεία του, που βρίσκονται στη Σαντορίνη και στη Μύκονο, ανοίγουν όλα και πάλι τις πόρτες τους μέσα στο Μάρτιο και τον Απρίλιο.

Οι επισκέπτες τους θα ανακαλύψουν μια μοναδικά εξατομικευμένη και πολυτελή εμπειρία φιλοξενίας στους ανανεωμένους χώρους των Katikies Santorini, Katikies Kirini, Katikies Garden, Katikies Chromata (φωτογραφία), Katikies Villa, Katikies Mykonos και Katikies Villas Mykonos και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κορυφαίες εγκαταστάσεις και παροχές, βραβευμένα γαστρονομικά concepts και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες,

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ένα απαράμιλλο ταξίδι στη γεύση

Με τη γαστρονομία να παίζει κυρίαρχο ρόλο στη φιλοσοφία του Ομίλου, τα ξενοδοχεία Katikies προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία, ικανή να εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο έμπειρους και αυστηρούς foodies παγκοσμίως, με το βραβευμένο με αστέρι Michelin Executive Chef Έκτορα Μποτρίνι στο τιμόνι.

Οι λάτρεις των γευστικών απολαύσεων είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνουν ασυγκίνητοι στα βραβευμένα εστιατόρια Selene, Therasia και Botrini’s Santorini τα οποία αποκαλύπτουν έναν κόσμο υπέρτατης γαστρονομικής τέχνης στις σαγηνευτικές τοποθεσίες τους, ενώ έχοντας ως στόχο να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ο Όμιλος επιφυλάσσει φέτος ακόμα δύο συναρπαστικά νέα.

Η Μύκονος υποδέχεται το δικό της Botrini’s στη μαγευτική ατμόσφαιρα του Katikies Mykonos και η γαστρονομική σκηνή της Σαντορίνης καλωσορίζει και πάλι το εμβληματικό εστιατόριο Koukoumavlos με τις δημιουργικές αιγαιοπελαγίτικες γεύσεις που βρίσκει το νέο του και παντοτινό σπίτι στο Katikies Chromata.

 

Μια πολλά υποσχόμενη και συναρπαστική σεζόν

Για ακόμα ένα καλοκαίρι επιστρέφουν και τα εμβληματικά events του Selene τα οποία έκλεψαν πέρυσι την καρδιά των επισκεπτών.

Το ατμοσφαιρικό Selene Wine Bar θα φιλοξενήσει τις πιο ατμοσφαιρικές Full Moon βραδιές παρέα με προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες κρασιού και ξεχωριστές γεύσεις καθώς και lives από ταλαντούχους μουσικούς στη διάσημη αυλή του.

Η αρχή γίνεται με το Flower Moon στις 4 Μαΐου και έρχεται να δώσει το έναυσμα για μια σεζόν που αναμένεται να είναι πραγματικά αξέχαστη.