Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ανοίγουν τα πρώην ξενοδοχεία της Grecotel στην Ομόνοια

FASHION

Το πρώην ξενοδοχείο της αλυσίδας «Classical Hotels» (Grecotel), το Fashion Ηοuse, το οποίο βρίσκεται στην αρχή της οδού Πειραιώς στην πλατεία Ομονοίας, θα επαναλειτουργήσει από νέο μισθωτή.

Το 4 αστέρων Fashion House Hotel δυναμικότητας 117 δωματίων (ιδιοκτησίας του Γηροκομείου Αθηνών), που διέκοψε τη λειτουργία του τον Ιανουάριο του 2011, νοικιάστηκε για 40 χρόνια από τον ξενοδοχειακό όμιλο Mage Hotels and Resorts, o οποίος ελέγχεται από Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία.

Στόχος του ομίλου που βρίσκεται σε διαδικασία αδειοδοτήσεων, είναι να λειτουργήσει το Fashion Ηοuse το Φθινόπωρο.

Επιπλέον, η Mage Hotels βρίσκεται πολύ κοντά στη μακροχρόνια ενοικίαση του δυναμικότητας 170 δωματίων 5άστερου Athens Acropol Hotel, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Fashion House. Και τo Athens Acropol, το οποίο επίσης διέκοψε τη λειτουργία του τον Ιανουάριο του 2011, διαχειριζόταν η Grecotel.

H Mage Hotels διαθέτοντας μία ξενοδοχειακή μονάδα στο Ρέθυμνο, προγραμματίζει τη δημιουργία ενός ακόμη ξενοδοχείου στην ίδια περιοχή της Κρήτης. Το νέο ξενοδοχείο, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φάση των οικοδομικών σχεδίων, θα κατασκευαστεί στη θέση παλαιάς μονάδας που κατεδαφίστηκε στην ιδιόκτητη έκταση του ομίλου.

Πηγή: www.kathimerini.gr

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο του Στάθη Κουσουνή στο kathimerini.gr