Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Ανοίγει τρία ξενοδοχεία ο όμιλος Ευμορφίδη (Coco-Μat) στο κέντρο της Αθήνας

 

Η εταιρεία Μπλε Κέδρος ΑΕΕΑΠ, της οικογένειας Ευμορφίδη, που ίδρυσε την αλυσίδα Coco-Μat, προχωρά στη δημιουργία τριών νέων ξενοδοχείων στο κέντρο της Αθήνας.

 

1. 5άστερο ξενοδοχείο δίπλα στο μουσείο της Ακρόπολης

 

 

Στην οδό Φαλήρου 5 & Παρόδου Συγγρού 34, λίγα μόλις μέτρα απόσταση από το μουσείο της Ακρόπολης, προχωρά με γρήγορους ρυθμούς η κατασκευή 5άστερου ξενοδοχείου 90 δωματίων (φωτορεαλιστική απεικόνιση), το οποίο θα λειτουργήσει στο τέλος του 2018 ή στις αρχές του 2019.

 

2. 4άστερο boutique ξενοδοχείο στο Κολωνάκι

 

 

Στην οδό Υψηλάντου 2 στο Κολωνάκι προχωρά η μετατροπή κτηρίου σε 4άστερο boutique ξενοδοχείο (φωτορεαλιστική απεικόνιση).

 

3. 4άστερο boutique ξενοδοχείο στο Κολωνάκι

 

 

Λίγα μόλις μέτρα παρακάτω από την Υψηλάντου 2, στην οδό Ηροδότου 2, προχωρά η μετατροπή διατηρητέου κτηρίου (φωτογραφίες) σε 4άστερο boutique ξενοδοχείο.

Το site της Μπλε Κέδρος αναφέρει ότι «πρόκειται για τετραόροφο διατηρητέο κτίριο συνολικής επιφάνειας 566 τ.μ., το οποίο ανακατασκευάζεται και θα λειτουργήσει ως ξενοδοχείο ενιαίως με το κτίριο της οδού Υψηλάντου 2».

Σύμφωνα με παλιότερο δημοσίευμα στο portal euro2day.gr, η επένδυση της Μπλε Κέδρος στα δύο κτήρια στο Κολωνάκι αναμένεται να φτάσει τα 2.500.000 ευρώ, με ορίζοντα ολοκλήρωσης το τέλος του 2018.

 

Φωτογραφίες: www.blekedros.com