Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Ανοίγει τον Ιανουάριο στο κέντρο της Αθήνας η HotelBrain Academy

Ο Όμιλος HotelBrain, ανταποκρινόμενος στην αυξημένη ανάγκη για περισσότερους και σωστά καταρτισμένους εργαζομένους στον τομέα του τουρισμού, που συνεισφέρει πάνω από 20% στο ΑΕΠ, δημιούργησε τη HotelBrain Academy που θα ανοίξει τις πόρτες της τον Ιανουάριο.

Η σχολή θα στεγαστεί σε ένα μοναδικής αρχιτεκτονικής νεοκλασικό κτήριο, στην Πατησίων (28ης Οκτωβρίου) 123, στην καρδιά της Αθήνας.

Η HotelBrain Academy προσφέρει σε νέους και νέες που θέλουν να εισέλθουν στον κλάδο και να χτίσουν μια νέα σταδιοδρομία, καθώς και σε επαγγελματίες που ήδη εργάζονται σε αυτόν, δύο προγράμματα σπουδών, το Rooms Divisions Fundamentals και το Food and Beverage Management Fundamentals.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Κορυφαίοι επαγγελματίες του χώρου θα εκπαιδεύσουν και θα ενισχύσουν τους μαθητές λειτουργώντας ακόμα και ως μέντορες τους, αφού θα ασχοληθούν εκτενώς με την εξέλιξη της καριέρας τους.

Ο Όμιλος HotelBrain εγγυάται στους σπουδαστές της ακαδημίας προσφορά εργασίας στο δίκτυο ξενοδοχείων του.

Οι απόφοιτοι της HotelBrain Academy έχοντας καταρτιστεί με τις απαραίτητες γνώσεις και έχοντας ασπαστεί τη φιλοσοφία του Ομίλου, θα μπορούν πλέον να εισέλθουν στην οικογένεια του.

Η HotelBrain Academy έρχεται σε μια περίοδο που σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας οι θέσεις εργασίας στα ελληνικά ξενοδοχεία δεν καλύφθηκαν τη φετινή σεζόν. Ενδεικτικά υπολογίζεται ότι δεν καλύφθηκαν πάνω από 61.000 θέσεις εργασίας.

Η HotelBrain επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση και «επιλέγει να ενισχύει τον κλάδο και την ξενοδοχειακή κοινότητα επενδύοντας στη βιωσιμότητα της», σύμφωνα με τη δήλωση του Πάνου Παλαιολόγου, του ιδρυτή και CEO του Ομίλου HotelBrain.

 

HotelBrain Academy

Λεωφόρος Πατησίων (28ης Οκτωβρίου) 123, 112 51, Αθήνα

τηλ. 210 3000565

info@hotelbrainacademy.com

www.academy.hotelbrain.com